Дистанційна практика правника.Фінал.

Ярослава Федорчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Дистанційна практика правника.Фінал.

Шановні абітурики, настав час розповісти про фінішну пряму моєї практики. Хоч трошки і з запізнення, адже вона закінчилася, але то не важливо. Краще пізно, ніж ніколи, правда??

Після 2-го блоку, в нас був проєкт. Саме проЄкт, ми вже звикли до цієї назви, як ніхто інший.?
Я зі своїми однокурсницями створили Telegram-канал з метою ознайомлення студентів з темою “Маніпуляції та її видів”. Покликання прикріплюю. До цього ми мали зробити сам план розробки проєкту, дедлайни, розподілити між собою завдання. Там вже є пости, тому – запрошую!❤️

https://t.me/stopmanipulation

Передостаннім етапом практики було інтерактивне заняття. Скажу чесно, ось тут ми добряче накреативили.? Заняття мало бути на 30 хвилин, але ми ледве туди помістили все, що задумали. Тема заняття: “Чорно-біла пропаганда”. Таак, і таке буває?

В тому занятті є і презентація і виступ, Kahoot (сподіваюсь, знаєте що це таке) та дебати. Коротше кажучи, інтерактиву хоч відбавляй.?
Сподіваюсь, колись ми його проведемо в межах академії.

Ну і останній етап, нарешті, наш професіональний. Юридична консультація по фабулі, що надана кожному індивідуально. Цікаво було вирішувати справу, але для мене трохи важко, адже там були договори, розписки, підприємницька діяльність. Вся оця доросла морока.? Але нічого, справилась.??Чекаю результатів!

А Вам бажаю не опускати руки і використовувати свій вільний час з користю! ☀️