1. Академія - це велика сім'я

Валерія Демчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » 1. Академія - це велика сім'я

Усім привіт! Мене звати Валерія і я навчаюся на факультеті романо-германських мов. Упродовж багатьох років я мріяла про навчання в Національному університеті «Острозька академія», і моя мрія здійснилася.

Ще з перших днів навчання я зрозуміла, що зробила правильний вибір. Доброчесність викладачів і студентів, атмосфера взаємоповаги та підтримки привабила мене.

Моє студентське життя розпочалося із нових знайомств, емоцій, вражень. Позитив, який випромінюють студенти, надихає мене до нових пригод та відкриттів. Попри те, що я навчаюся в Острозькій академії тільки другий тиждень, з гордістю можу сказати, що студентство - це один з найкращих етапів життя. Щотижня відбувається різні заходи, завдяки чому ми збільшуємо коло друзів і проводимо весело час разом. Також якщо виникне якась проблема, я можу бути впевнена, що мені допоможуть, мене вислухають і підтримають. Кожен факультет - це сім’я. Викладачі та студенти старших курсів завжди поряд і готові допомогти в будь-якій ситуації.

Також, окрім дружньої атмосфери, Острозька академія дає можливості для кожного студента проявити себе, спробувати щось нове, узяти участь у різних проєктах. Тому я вирішила поєднати своє життя з волонтерством. Я вважаю, що зробила правильний вибір, адже наша команда є сильною, відповідальною, рішучою, харизматичною та впевненою в собі.

Одним із найприємніших спогадів за цей короткий період часу є вечір, проведений зі студентами. Ми сиділи в академічному парку, співали пісень, грали на гітарі, говорили про все, що хотіли. Час пройшов дуже швидко, а спогад про цей вечір знайомств залишиться назавжди.

Це тільки початок мого навчання в Острозькій академії, а попереду ще безліч всього таємничого та цікавого.