Як створити новорічний настрій?

Наталія Любчук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Як створити новорічний настрій?

Привіт, як ваші справи? Сподіваюся, що  у вас все добре.❤ У мене хороші новини, ми виходимо на змішану форму навчання?  Але не час розслаблятися. Ще кілька тижнів  і сесія буде позаду. Ми будемо вільні. Це означає, що скоро Новий рік та Різдво. ?

Але що робити коли за вікном йде дощ, а новорічного настрою зовсім немає?

  1. Переглянути новорічний фільм чи мультфільм. Згадайте, що ви дивилися в дитинстві або ж, що плануєте переглянути. Неодмінно знайдеться те, що вам до вподоби.⭐
  2. Прикрасити будинок. Гірлянди та різні прикраси завжди створюють особливу атмосферу, тому це точно піде на користь.А особливо тоді, коли ви зробите їх своїми руками. Згадайте, як ви вирізали сніжинки в дитинстві… Круто ж?? А ще можна залучити до цієї справи своїх друзів або сім'ю.
  3. Слухати новорічну музику. Музика дуже впливає на наш емоційний стан✨Якщо ви сформуєте власну  новорічну добірку, то матимете чудовий настрій завжди.

Для цього підійдуть такі хіти:

  1. Спекти медове печиво. Ммм… Яке воно запашне. Я впевнена, що коли ви його зробите, у вас точно буде “повний Merry Christmas”.??? Щоб вам полегшити життя, залишаю посилання з рецептиками. https://cookorama.net/uk/tag/медове%20печиво/
  2. Одягнути теплі шкарпетки з новорічним принтом. На дворі так холодно, що вони точно не завадять. Почніть  їх колекціонувати, як колись робила це я. ?
  3. Запастися мандаринками. Не знаю як у вас, але в мене, коли бачу мандарини на прилавках,  одразу з'являється святковий настрій. А ще -  вони корисні. І настрій покращите й  імунітет зміцнете.?

Це не весь перелік.  Ще можна влаштувати «Таємного Санту» для обміну подарунками, зварити какао, намалювати листівки з привітаннями, влаштувати тематичну фотосесію.✨❤✨