Як не втратити себе в океані чужих думок і порад?

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Як не втратити себе в океані чужих думок і порад?

Привіт усім ?! Я знову вриваюся до вас у стрічку з не менш цікавою інформацією. Сподіваюся, кожен прочитав мій попередній допис та зумів хоча б трохи потоваришувати із мотивацією. Якщо ж ні, зробіть ? це та відкрийте всі секрети успіху.

Сьогодні я вирішила допомогти вам побороти нестерпний страх, який перешкоджає реалізації особистості ?‍, втіленню всіх її грандіозних ідей і планів. Те, що не дає можливості отримувати максимальне задоволення ? від життя, псує настрій ? та залишає на душі неприємний ? осад. Можливо, хтось вже здогадався? Так, мова про неї, таку різну і могутню, думку оточення. Хтось, напевно, скаже: «Мене це не стосується.» Я теж так вважала. Тому наважуся поставити вам питання: хоча б раз у житті ви думали про те, що подумають люди, коли хотіли одягнути щось оригінальне, кардинально змінити образ (зачіску ?‍♀️?, колір волосся, гардероб ??), погодитись на цікаву пропозицію, знайти собі хобі чи здійснити мрію? Звичайно, я маю на увазі бажання, які не нашкодили б ні вам, ні іншим. Впевнено можу сказати, що більшість відповіла так. Тому ця тема, безсумнівно, актуальна для вас, тим паче, що зовсім скоро вам доведеться зробити вибір професії, змінити своє оточення і якнайкраще показати себе. Отож наведу кілька правил ?, яких я намагаюся дотримуватися.

Насамперед 1️⃣ , варто зрозуміти, що не можна подобатись всім і відразу. Кожен з нас по-своєму унікальний і має різні погляди. Та й чи зробить це вас щасливішими, змінить життя на краще? Гадаю, ні, адже дуже часто ми, підлаштовуючись під інших, втрачаємо себе ?. Тому якщо з кимось не ладнаєте, не думайте, що це кінець світу‼ Упевнена, що є люди, з якими ви, як кажуть, на одній хвилі, які щиро захоплюються вами. Тому цінуйте тих, хто любить вас з усіма «недоліками».

Пам’ятайте, що ви не центр Всесвіту. Насправді на вас звертають увагу менше, ніж вам здається. У кожного з нас свої проблеми, багато обов’язків і занадто мало часу для того, щоб витрачати його на аналіз недоліків, оцінку інших. Ви ж не знаєте, які думки вирують у когось у голові. Можливо, ця людина насправді в захваті від вас, але соромиться зізнатися. Отож, дорогенькі, не вигадуйте нічого й не накручуйте себе ❤.

Та все ж інколи варто зважати на думку тих, хто вас критикує. Я завжди дослухаюся до зауважень і порад людей, яких поважаю і вважаю гідними ?. Саме їхні мудрі слова допомагають мені розвиватися, ставати кращою версією себе ?. Але таки завжди пам’ятаю про своє внутрішнє «я», яке контролює мої вчинки і не дозволяє загубитися в океані чужих думок.

Намагайтеся бути у колі позитивних ?? людей, які приймають вас такими, якими ви є, надихають своїм прикладом. Товаришуйте з тими, хто має такі ж цінності, погляди та плани. До того ж, пам’ятайте, що 50% успіху залежить від вашого оточення ❗

Не соромтеся!‼ Робіть безглузді вчинки, помиляйтеся. Це нормально. Немає ідеальних людей❗ Кожен з нас унікальний, оригінальний і неповторний ❣. У цьому наша сила. Тому любіть ?, цінуйте себе і світ відповідатиме взаємністю ?.