Те, що неможливо забути

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Те, що неможливо забути

Привіт, знову поспішаю поділитися з вами своїм студентським життям. Не думала, що за такий короткий термін зможу настільки полюбити Острог і нашу академію. Попри високий рівень організованости дистанційного навчання, напевно, кожен бажає знову повернутися в авдиторії. Сподіваюся, скоро я все ж продовжу одержувати необхідні знання в стінах найкращого університету. А поки що поділюся з вами враженнями від наших академічних заходів.

Насамперед, хочу розповісти про день, який я пам'ятатиму все своє життя. Можливо, хтось вже здогадався? Так, йдеться про посвяту в студенти. Це було справжнє свято для нас, першокурсників. Величезна кількість привітань, неймовірна атмосфера, неперевершені князь Костянтин і Гальшка Острозькі та довгоочікувані слова ректора. Близько 500 осіб, серед яких і я, присягли на Біблії, що будуть гідними студентами Острозької академії. Не знаю, як пояснити словами те, що я тоді відчувала. Мене переповнювали гордість, вдячність Богу та щира віра в прекрасне майбутнє, яке вже зовсім близько. 

Традиції університету приємно вразили. Зокрема, щорічна руханка з ректором. Першокурсники, викладачі прокинулися рано-вранці та зібралися на стадіоні поблизу академії. Ми всі разом під музику виконували фізичні вправи. Було дуже весело, хоча й довелося трохи попітніти. Шкода, що руханку проводять лише раз на рік. Я переконана, що саме такі заходи об'єднують нас в справжню академічну родину. 

Остання подія, яку я я встигла відвідати, конкурс для першокурсників "Візитівка 2021". Перше, що спадає мені на думку, це фантастична атмосфера під час заходу. Першокурсники мали змогу продемонструвати свої таланти. Зізнаюся, я була приємно здивована. Не очікувала, що навчатимусь з настільки творчими, обдарованими людьми. Пісні, танці, та, звичайно, жарти зробили цей вечір незабутнім. Давно я так не сміялася. Підтримка глядачів була величезною, вони щиро вболівали за свої команди. Напевно, увесь Острог чув, що тривала Візитівка. 

Це найцікавіші заходи, що відбулися в університеті протягом двох місяців. З нетерпінням чекаю повернення до академії. Впевнена, що найкращі події ще попереду. Я ж обіцяю, що ви обов'язково про них дізнаєтеся. Щиро бажаю вам успіхів. Не забувайте про відпочинок!