Секретний рецепт успіху. Як приборкати непокірну мотивацію?

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Секретний рецепт успіху. Як приборкати непокірну мотивацію?

Привіт ?️, мої невтомні трудівники. ? На жаль, час пролетів з космічною швидкістю і новорічні свята залишилися позаду ?. Так, трішки сумно, але я впевнена, що кожен з вас добряче відпочив і готовий підкорити навіть Говерлу ?. Жартую, але якщо маєте бажання і мотивацію, то спробуйте. Я ж не мала нагоди це зробити, тому Говерла досі чекає мене за сотні кілометрів ? (хтозна, чи ми коли-небудь зустрінемось). І проблема, як завжди, в ній, у підступній, недоторканній, величній ? МОТИВАЦІЇ. Так, так саме у ній. Іноді частенько думаю, як і де її знайти, щоб назавжди підкорити трішки невпевненій, іноді зневіреній, непостійній мені. Та щось підказує, що труднощі у цьому маю не лише я, чи не так? Згадуючи себе торік та навіть зараз, розумію, що проблема мотивації для вас надзвичайно актуальна. Тому хочу дати вам поради, на які нещодавно натрапила. Ну що ж, мої бджілки ?, гайда розбиратися!

#Найзаповітніша ціль ✌️

Дуже часто у нас зникає ? натхнення, бажання щось робити. Ми втомлюємося, втрачаємо інтерес до завдань, які раніше виконували із задоволенням ?. Причиною цього є занадто велика кількість справ, бажань. Так, круто хотіти зробити все і відразу, але це потребує багато часу та енергії. ? Тому наполегливо раджу тобі обрати одну мету, яка для  є найбажанішою, і зосередити увагу на ній. ?

#Знайди натхнення ?

Тут у тебе є безліч варіантів. Та я з власного досвіду хочу сказати , що ніщо так не мотивує, як справжні історії людей.? Тому читай історії успіху та перемог знаменитостей, ? блоги, статті. Незабутні, корисні поради я тобі гарантую.

#Підтримка - 50% успіху ⭐

Важко досягти чогось самому. Бувають моменти, коли ти почуваєшся самотнім і не розумієш ?, для чого так стараєшся. Тому довір свою мету ще комусь, хто завжди тебе підтримає, допоможе ?‍?‍?‍?і щиро зрадіє твоєму успіху. Уяви, як класно буде тоді, коли ви з друзями ? ? святкуватимете перемогу.

#Починай з маленького ✨

Не намагайся пробігти 2 км без відпочинку, якщо ти раніше не тренувався. Пам'ятай, що успіху ? досягає той, хто маленькими, постійними кроками? рухається до своєї мети.

#Даруй собі подарунки ?

Кожен маленький успіх - твоя велика перемога ?. Тому ти заслуговуєш на нагороду ?. Подивися фільм, пограй улюблену гру ⚽, сходи на шопінг... Так ти відпочинеш, піднімеш настрій і справи здаватимуться вже й не такими складними.

#Тримайся ?

Що б не робив/ла, не здавайся! ✌ Немає мотивації сьогодні, вона з'явиться завтра, післязавтра або ж через тиждень. Озирнися ? навколо, невже всі старання були марними? Ще раз добре все обміркуй і зроби висновки.

#Ні негативу! ❌

Саме негативні думки відганяють нашу мотивацію, яку потім так важко повернути. Якщо ти намагатимешся їх уникати, з часом від них у твоїй голові й сліду не залишиться. Мисли позитивно? й успіх не змусить чекати!

Мої вітання, незламні підкорювачі вершин ?! Ви отримали секретний рецепт успіху, який допоможе досягти будь-якої мети ❤. Користуйтеся на здоров'ячко та діліться з іншими. ? Хтозна, можливо, серед вас є ті, історію успіху та перемог  яких я із задоволенням розповідатиму дітям та онукам ?.