Ресурси, що врятують тебе від нудної підготовки до ЗНО

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Ресурси, що врятують тебе від нудної підготовки до ЗНО

Привіт, друзі ?!

Рада вітати ? вас на сторінках свого блогу. Сподіваюся, у вас все чудово ?, і ви з усмішкою на обличчі ? готові читати ? те, що я підготувала. Запевняю: воно того варте?.

Наразі у мене мегавідповідальна⚠ місія ? - допомогти вам успішно скласти іспити та вступити до омріяного університету?, де ми разом творитимемо щасливе ? майбутнє. 

ЗНО - можливість, яку просто не можна проґавити ? ✊. Це ключ ?, що відчиняє двері в нове ? життя, сповнене злетів ? та падінь ?, неймовірних вражень та спогадів, крутих людей ?? та емоцій ?. Саме заради них ви змушені пережити період посиленої підготовки ?, величезної відповідальності, хвилювань, стресів та вигорання ?. Заради мрії, яка ось-ось здійсниться ?.

На щастя ?, сьогодні є безліч ресурсів, які розфарбують ? ? вашу нудну підготовку яскравими ? враженнями, цікавими фактами та лайфхаками ?. Вона буде не лише цікавішою ?, але й значно ефективнішою ?. З власного досвіду знаю ?, як важко самостійно опанувати важкий матеріал. Тому вирішила порадити вам декілька ресурсів, які стануть вашими помічниками ? у підготовці до ЗНО ?. 

Торік я натрапила на справжній скарб ?, який сьогодні впевнено отримує пальму ? першості ?. Без жодного перебільшення, скажу, що це нереально крута платформа для всіх охочих ? скласти ЗНО на максимум ?. Цікаві та корисні тести, коротенькі⏳ онлайн-курси та щотижневі вебінари з усіх предметів ? від найкращих викладачів України ? ? допоможуть вам розібрати найскладніші теми ? та перетворять підготовку до іспитів в незабутню ? пригоду. За виконані завдання передбачана нагорода ? – монети ?, за які пізніше можна буде отримати крутезні призи ?. І все це абсолютно БЕЗКОШТОВНО ?! Так, не відтягуватиму інтригу та назву свого помічника ? №1. Отож йдеться про ILEARN – найкращу ? онлайн-платформу для любителів легкого та оригінального навчання ?. Вона моя рятівниця ? ?. Ніколи не забуду мегаінформативні вебінари з історії та англійської мови.

Не можу не згадати неперевершену ?, щиру та відкриту людину ?, улюблену ❤ викладачку – Анну Огойко, відеоуроки якої переглядаю і досі. ЇЇ вміння пояснювати матеріал просто вражає ?. За 5 хв Анна вкладе у ваші голови ? те, що ви так і не осягнули ?за 11 років навчання у школі ?. Кожне відео – це докладна методика виконання типового завдання ЗНО з української мови та літератури. Приємний голос, чарівна атмосфера ? та прекрасна усмішка ? викладачки викликають довіру та бажання повертатися знову ? й знову. До речі, усі відеоуроки – безкоштовні ?. До того ж, якщо ви бажаєте закріпити матеріал на практиці, запрошую вас відвідати сайт «Навсі200» ?. Там дуже корисні тести, які доступні лише для передплатників.

Отож наполегливо раджу ? ознайомитися з цими прекрасними ? ресурсами, які забезпечать вам різнобарвну ?, неочікувано захопливу ? та, найголовніше, ефективну підготовку ? до ЗНО. Залишилося обмаль ⏳ часу. Тому докладіть усіх зусиль, аби восени ступити на поріг бажаного університету ?. Пам’ятайте: найкраще попереду ?. Вірю ? в кожного з вас, мої супергерої, і з нетерпінням чекаю зустрічі в незрівнянній ? ОА ❤.

З найкращими побажаннями, ? ?

Мирослава