Нові незабутні враження

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Нові незабутні враження

Привіт, друзі❤! Сподіваюся, ви ще не втомилися від моїх розповідей ?. Щиро сподіваюся, що вони Вам цікаві та корисні ?. Ну що ж, продовжимо історію студентського життя майбутньої економістки⬇? 

Перший тиждень очного навчання після місяця дистанційного виявився незвичайним. До того ж, не настільки важким, яким він здавався. Ці переживання перед екзаменом, емоції після його завершення, відчуття полегшення на душі- незабутні. Щоправда, вони у всіх різні. Я ж була щасливою, оскільки один великий крок вже зроблено (хтозна, чи зміниться мій настрій після оголошення результатів ?). Природа ж підготувала свій сюрприз, який приємно мене здивував і надихнув рухатись далі. Я обожнюю зиму і сніг. Ви навіть не уявляєте, який прекрасний Острог у цю пору року. Це неможливо описати словами, а потрібно побачити на власні очі. Зараз панує така атмосфера. Завдяки моїм прекрасним сусідкам у моїй кімнаті так по-новорічному, затишно й спокійно. З нетерпінням чекаю вже свят. Дуже хочу провести час із сім'єю і просто відпочити. Скоро канікули. Хіба може бути щось краще? ?

Минулого разу я вам обіцяла розповісти про екскурсію. Насамперед, хочу сказати, що я приємно здивована й вкотре переконана, що я в потрібному місці. Так, щоразу академія, місто вражають своєю історією, своїми здобутками й скарбами. Під час екскурсії нам розповіли про їхній нелегкий шлях, а саме: про період становлення, занепаду й відродження. Щодо цього хочу сказати, що нам пощастило, адже 1994 року сталося диво. Академія була відновлена. Я впевнена, що їй судилося випустити ще тисячі синів і дочок, які змінять наш світ, нашу країну. В академічному музеї зберігається дуже багато пам'яток, які повертають нас у далеке минуле, у місце, де все починалося, де перші в країні студенти одержували знання. Лише за годину часу я змогла усвідомити і пережити те, що відбувалося з легендарним навчальним закладом упродовж шести століть. 

Не можу не згадати про палітру друкованих священних книг, які зберігаються в нашій академії. До речі, деякі з них були першими в Україні. Академія - це храм науки, де панують Божа любов і благословення на щасливе майбутнє. 

Та найцікавішим і найзагадковішим місцем, без сумніву, є підземелля, оспіване студентськими легендами. Зізнаюся, дуже хотіла побувати тут. Доволі моторошне місце, від якого, як кажуть, мурахи по тілу. Сама я б нізащо не наважилася його відвідати. Поділюся з вами однією зі студентських легенд. Кажуть, що якщо проведеш ніч у підземеллі, то успішно складеш сесію. Розповідали, що такі сміливці були. Дехто ж утікав звідтіля посеред ночі. Напевно, найбільше вас цікавить питання, чи склали сесію ті, хто наважився провести ніч у підземеллі? Чула, що так. Хтозна, можливо, і я колись спробую (хіба що в іншому житті ?). 

Я задоволена, бо справді гарно провела час. До того ж, після екскурсії було продовження. Ми чудово погуляли. Сподіваюся, таких прекрасних моментів буде ще дуже багато. А поки що ділюся з вами неймовірними фотографіями Острога: