Найкращим читачам від щирого серця

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Найкращим читачам від щирого серця

Рада вітати вас ❤ на сторінках студентської історії, наповненої пригодами, спогадами, переживаннями та щасливими моментами. Кожен допис - це частинка мого серця ❤ , моєї душі, яку я відкриваю для незнайомих і таких вже рідних людей. Щоразу я хочу поділитися з вами чимось не тільки цікавим, але й корисним, тим, що допоможе зробити певні висновки, краще зрозуміти себе й, можливо, навіть щось змінити у своїх думках, поглядах. Щоразу прагну допомогти, підтримати, адже розумію, наскільки це важливо.

Зізнаюся, не очікувала, що колись стану блогером ? і зможу ділитися своїми думками із зовсім невідомими людьми. Та зараз, коли я вже написала кілька постів, розумію, що це мені подобається ? . Я з величезним задоволенням ? щотижня віддаю частинку себе кожному допису й усвідомлюю, що не варто боятися починати щось нове. Блог допомагає мені розвиватися, відкривати й аналізувати свої здібності. Тому я закликаю кожного з вас долати свої страхи, ризикувати й діяти. Життя занадто коротке для того, щоб постійно відкладати все на потім, боятися. Потрібно цінувати кожну хвилинку, яка принесла вам хоча б трішки радості. Труднощі, проблеми роблять нас сильнішими, формують нашу особистість. Кожна помилка закликає бути кращими, вдосконалюватися, рухатися вперед ? . Так, безумовно, зараз ми з вами повинні бути відповідальними, мудрими, адже саме від нас залежить майбутнє. Кожен вибір є надзвичайно важливим, бо саме він визначає наш шлях. Тому необхідно це усвідомлювати. Все залежить тільки від нас, а саме від: світосприйняття, бажання й мети. Якщо справді чогось хочете, працюйте над собою, розвивайтеся та вдосконалюйте знання. Тоді все задумене обов'язково здійсниться ? ! Вірте в себе й нізащо не здавайтеся. На думку спадають прекрасні слова Григорія Сковороди: "Людина - коваль свого щастя." Хіба можна посперечатися з видатним філософом ? ?

Я ж поступово кую свою особистість у найкращому, на мою думку, університеті країни. Вже маю певні успіхи ? , яким неабияк радію ? і які надихають мене рухатися далі. Вкотре переконуюся, що зусилля, праця, наполегливість і чесність завжди перемагають. Тому закликаю вас залишатися справедливими, людяними, вірними собі. Не зважайте на думку інших! Вірте в себе ? ! Ви прекрасні, унікальні й обов'язково досягнете усіх вершин ?. Щиро бажаю вам здійснення усіх мрій ❤️ .