Мрія, що стала реальністю

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Мрія, що стала реальністю

Друзі, надсилаю вам найтепліші вітання та найкращі побажання. Ви помітили, як швидко осінь постукала в наші двері? Дні коротші, а вечори довші, отож ми маємо вдосталь часу для роздумів і спогадів. 

Сьогодні я вирішила поділитися з вами своєю історією. Рівно рік тому я була на місці багатьох із вас, такою ж розгубленою і стривоженою. Щодня мене полишала думка: а що далі? Страх того, що я не впораюсь, не зможу скласти іспити був зі мною завжди. Я наполегливо готувалася, бо розуміла : майбутнє залежить тільки від мене. Так, були моменти, коли я не хотіла нічого робити, переставала вірити в себе. Та все ж, я не здавалась. Добряче відпочивши, продовжувала підготовку. Кожна помилка була для мене знаком, що є ще над чим працювати, а кожна маленька перемога над такою складною задачею-величезною радістю, що супроводжувалася розумінням того, що я на првильному шляху. Недоспані ночі, втома і постійні хвилювання не зупиняли мене: я маленькими кроками йшла до своєї мрії. 

Окрім іспитів, мене цьогоріч чекав вибір, мабуть, найважчий і найважливіший за мої 17 років. Я повинна була зрозуміти, ким я бачу себе в майбутньому та в якому виші я зможу отримати потрібні знання і можливості для розвитку. Серед десятків університетів обрати один-нелегке завдання, чи не так? Кожен має свої переваги. Коли обирала, я зважала на якість освіти, відгуки випускників, різноманітні рейтинги. Мою увагу привернула Острозька академія. Я чула про цей заклад від знайомих. Мене здивувало те, що відгуки студентів про університет лише позитивні. До того ж, Острозька академія - єдиний вищий навчальний заклад в Україні, де відсутня корупція. Я була вражена її історією, традиціями. Вона підкорила моя серце з першого погляду. Я зрозуміла : Острозька академія - ідеальне місце для навчання , спілкування і знайомств, де все створено для студентів. 

Чи змінила я свої погляди зараз? Звичайно, ні. Щодня я закохуюся в академію ще більше. Вона поступово стає моєю другою домівкою, стіни якої не хочеться залишати. ОА-виш, про який варто мріяти.

Сподіваюся, ця інформація була корисною для вас. Щиро бажаю усім зробити правильний вибір. Прислухайтеся до свого серця! Воно ніколи вас не підведе. Я ж буду рада вітати кожного в нашій дружній академічній родині!