Місце, що надихає

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Місце, що надихає

Усім привіт! Мене звати Мирослава і я з гордістю ношу звання студентки першого курсу економічного факультету спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування".

Так, я справді пишаюся тим, що навчаюся в Острозькій академії. Це місце з легендарною історією, яке надихає творити прекрасне майбутнє нашої країни. Напевно, ви вже неодноразово чули про чарівну атмосферу університету. Мені іноді здається, що в академії панує магія. Кожен студент, ступивши на поріг цього храму науки, відчуває нестримне бажання навчатися, саморозвиватися, щоб самореалізуватися в майбутньому. Досвідчені викладачі охоче діляться своїми знаннями, відкривають нам шлях до успіху. Щирість, відкритість, привітність членів нашої великої академічної родини справді вражає. Наша альма-матер піклується про своїх студентів. Не можу не згадати про картини на стінах, які щоранку привертають мою увагу, пробуджуючи любов до мистецтва, музику, якій завжди раді спудеї, адже вона сповіщає про завершення пари.

Чесно кажучи, вступаючи до університету, я не очікувала, що моє життя зміниться настільки кардинально. Ба більше, я навіть не думала, що з кожним днем я ставатиму іншою, дорослішою, мудрішою і самостійнішою. Та ці зміни мені подобаються і я щиро вірю в те, що університет стане місцем мого перевтілення в освічену, успішну особистість, яка працюватиме на благо своєї держави і використовуватиме одержані знання впродовж всього життя. Дорога академіє, сподіваюся, колись ти будеш мною пишатися!