Мій скарб, моє джерело сили й натхнення

Мирослава Гонтар


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Мій скарб, моє джерело сили й натхнення

Привіт ? тим, хто іноді гортає сторінки блогу першокурсниці ?, яка із задоволенням ділиться своїми пригодами ? й поглядами. Я неймовірно щаслива☺ знову зустрітися з вами, хоч і подумки, через екран телефона ? чи іншого пристрою, сповнена енергії , ідей, мрій, бажань, цілей та величезної жаги до дій.

Насамперед, хочу привітати вас, мої дорогі читачі, з новорічними святами ? ?. Чесно кажучи, я навіть не помітила, як тихими, але такими швидкими кроками до нас завітав 2022 ?. Рік, що повністю змінив моє життя, оточення, погляди, який подарував мені її, незрівнянну ОА ❤, залишився в минулому. 2021 я, без жодного сумніву, можу назвати найважчим і водночас найкращим ?. Саме таким, впевнена, для вас буде 2022 ✌. Рік, що принесе вам і труднощі, і переживання, поразки й перемоги ?, сльози радості ? й незабутні емоції, який зробить вас сильнішими, мудрішими й, насамперед, дорослішими. Це час вибору й величезної відповідальності. Тому від усієї душі бажаю вам знайти себе, те, що найбільше подобається ?. Сподіваюся ?, кожен вибере свій шлях за покликом серця ❤. Поспішайте, університети ? мрії вже чекають саме вас. З власного досвіду хочу сказати: все, що відбувається, на краще. Намагайтеся не засмучуватися і радіти кожній хвилинці життя. Якомога більше часу проводите з рідними ?, адже вони - ваша підтримка і допомога. Пам'ятайте: попереду найцікавіше. Нехай цей тигр принесе вам щастя!

Я ж зараз там, де мене завжди чекають, де панують затишок і любов ❤, де пахне свіженькою випічкою і найсмачнішим борщем. Як ви вже здогадалися, я вдома ?. Щаслива, замріяна й натхненна. Зізнаюся, де б я не була, завжди хочу повернутися у свою домівку. Туди, де найближчі люди ?, де все таке рідне й дороге. За короткий період дорослого студентського ? життя я усвідомила, що найбільший скарб кожної людини - її сім'я. Радію, адже мої стосунки з батьками за ці декілька місяців значно покращилися. Ще у вересні я важко переживала розлуку з родиною, адже до цього ніколи не залишала дім на довгий термін. Були й сльози ?...Та, як кажуть, до всього звикаєш. Щоразу, коли повертаюся на вихідні чи канікули додому, уявляю щасливі очі братів ? і сестри ?, які чекають гостинці, а потім міцно-міцно обіймають ? мене, заплакані очі мами ?, сповнені любові. Заради цього варто жити, боротися, ставати кращою ?.

Бред Генрі стверджував: "Сім’я ? – це компас, який веде нас. Вона є джерелом натхнення для досягнення великих висот ? і нашого комфорту, коли ми іноді сумніваємося." Тому цінуйте рідних і говоріть про свою до них любов ❤, що б там не сталося. Для наших батьків ми завжди діти.