Топ-фільмів від ОА

Анна Ослюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Топ-фільмів від ОА

Всім привіт ?? Як я і обіцяла, сьогодні поділюся з вами списком улюблених осінніх та зимових фільмів, які я переглядаю кожного року ще раз і ще раз ?

Ну що ж, почнемо з осінніх ? 

Чесно кажучи, в моєму списку їх не так і багато. Як ви зрозуміли, тут не буде нічого оригінального, бо я люблю класику. А що я маю на увазі під словом «класика»? Тут без варіантів - «Гаррі Поттер». Ооо, як я люблю цю магічну атмосферу у фільмі ? Він складається з 8 частин, тому осінь якраз ідеальний період, щоб подивитися всі. Мої улюблені перші три частини. Це вже як маленька традиція, заварювати каву з корицею і дивитися ці частини кожної осені, адже саме вони асоціюються у мене з цим періодом. «Гаррі Поттер» це не лише про магію, а й про дружбу, пригоди та навчання, що ідеально перегукується з концепцією ОА, адже наша академія - це не лише любов, а й маленький Хогвартс в Острозі А що ж робити, коли всі частини «Гаррі Потерра» уже переглянуті і хочеться чогось нового ? Ну, якщо ви любите екстрим і неймовірний спектр емоцій, то фільми жахів - те що вам потрібно. Осінь - період Хеллоувіну, тому, я вважаю, що це той час, коли варто зустрітися з друзями і полоскотати собі нерви за переглядом чого жахаючого ? Зараз можна знайти фільми жахів на будь- який смак, починаючи від чогось легкого, як «Привиди Хеллоувіну», закінчуючи чимось справді страшним, як «Дзвінок».

Оскільки осінь уже закінчилась, а на вулиці вже навіть падав перший сніг, прибережіть попередні фільми для вашої атмосферної осені ? 

Для новорічного настрою, я підготувала для вас значно більший та цікавіший перелік фільмів. Почнемо з класики - «Сам вдома 1,2,3,4,5». Мені здається, ці фільми не переглянули лише ліниві. Це те, що вже стало символом святкового періоду ❄️ Мої улюблені - 1 та 2 частини з Кевіном і я їх переглядаю кожної зими. На мою думку, саме вони найкраще передають новорічну, якусь таку чарівну атмосферу. Після їх перегляду в мене одразу з’являється святковий настрій. До речі, цього року виходить нова 6 частина, і оскільки я навчаюся на факультеті романо-германської філології, планую подивитися фільм в оригіналі ? Ну звичайно це не все, тому я залишу вам продовження списку, де буде короткий сюжет, бо якщо я описуватиму кожен фільм та свої враження, мені не вистачить і дня, щоб це все написати , а вам, щоб прочитати ? Тому ловіть:

  1. «Доки ти спав». ?

    Історія про Люсі, яка рятує незнайомого, але дуже симпатичного їй чоловіка та про те, як його родичі, доки він не прийшов до тями вирішують, що вона його наречена. Можна зазначити, що їй так не хочеться бути на свята одній...

  2. «Різдвяні канікули» ?

    Тепла і проста комедія про Різдво у сім'ї Грізволдів. Кларк, як голова сімейства відчайдушно намагається подарувати всім неймовірне свято з найкращою ялинкою, з яскравими вогниками, з тим неповторним духом Різдва, який є тільки в люблячих сім'ях, де всі один одного підтримують, навіть у найбезглуздіших ситуаціях та халепах.

  3. «Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонено»? 

    Це комедія про двох сусідів та їх сім'ї. Стів та Бадді з'ясовують стосунки на фоні гірлянд, снігу та численних жартів.

  4. «Грінч викрадач Різдва» ?

    Різдво - свято щастя і добра. Але не для всіх. Для Грінча, який живе у печері, це найгірший день на світі. І в нього є ідеальний план, як зіпсувати Різдво усім. Чим же завершиться ця історія?( обов’язково подивіться і фільм і мультик)

  5. «Різдвяні канікули» ?‍?‍?

    Довгоочікуване возз'єднання великого американського сімейства в переддень Різдва, перетворюється на справжнє стихійне лихо ...

  6. « Різдвяна історія»?

    Екранізація повісті відомого класика світової літератури Чарльза Діккенса. Дії картини розгортаються навколо літнього чоловіка на ім'я Ебенезер Скрудж. Різдво він зовсім не вважає за свято. Однак, напередодні цього свята, Ебенезеру доведеться пережити ще раз своє минуле і побачити сьогодення і майбутнє, що змусить його по-іншому поглянути на навколишній світ і назавжди змінить героя в цілому.

Ось список моїх улюблених фільмів.

❤️ Навчання- це звичайно дуже важливо, проте не забувайте, що потрібно відпочивати. Тому читайте цей блог, вибирайте фільм, купуйте поп-корн, заварюйте какао з маршмелоу, кличте друзів або збирайте цілу сім’ю та насолоджуйтесь переглядом ? Адже зима- період святкової сімейної та теплої атмосфери.☃️ 

Далі- більше.

Ваша ОА ❤️