Не такий страшний карантин, як його малюють.

Анна Ослюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Не такий страшний карантин, як його малюють.

Всім привіт, щось давненько я нічого не писала сюди. Скажу чесно, не було натхнення. Чому? Щойно я звикла до нового режиму роботи, тільки -тільки я навчилася виходити з дому раніше, щоб не приходити хвилина в хвилину до академії,а бо ще гірше-бігти до неї, а найголовніше - знайшла кав’ярню, де готують найсмачнішу в світі каву з чізкейком (так, я кавоманка ☕) розпочався карантин. Сказати, що я засмутилася, це нічого не сказати, справді ….

Але не все так страшно як здавалося! Острозька академія подарувала мені прекрасних друзів, яких зараз я, на жаль, можу бачити лише через екран свого ноутбуку, але повірте - ці зустрічі проходять так, ніби ми не бачилися 100 років, ми можемо говорити годинами ?. Саме в такі моменти починаєш цінувати живе спілкування .

 Щодо пар, вони також проходять онлайн, але не думайте, це не нудні онлайн уроки в школі, де ти можеш поставити відео «на фон», відмітитись і далі продовжити спати чи пити чай з тортиком(ну принаймі так було в мене ?).

Викладачі стараються зацікавити та заохотити нас до навчання, долають труднощі під час викладання онлайн разом з нами, не дають падати духом, придумують різні інтерактиви, особливо на практичних. Хоча, скажу вам по секрету, на факультеті романо-германських мов ми і не знаємо що таке лекції, у нас майже все-практичні заняття. Повірте, то величезна радість бачити хоча б одну зелену смужечку в розкладі (таким кольором позначають лекції), це як промінчик сонця в кінці тунелю ? У мене за ці 2 тижні було, як не дивно, 2 лекції. Вони пройшли не менш цікаво ніж практичні, ми не лише слухали новий матеріал, а й висловлювали свої думки і були активно залученні до процесу ( без кави не обійшлося).

 

А як же розваги? Хочу сказати, що мені дуже подобалося ходити на кіно-вечори, які студенти проводили у академії майже щотижня?Тут карантин також не став на заваді, а лише вніс деякі корективи. Цього тижня студенти мого факультету проводять кіномарафон, де в онлайн - режимі транслюють усі 4 частини фільму « Голодні ігри» в оригіналі!

Тому, як ви уже зрозуміли, ніякі карантини нам не страшні ? До речі, якщо не знаєте чим себе зайняти під час осінніх канікул, чи просто мій ТОП справ, які обов’язково треба зробити осінню, то чекайте і читайте мій наступний блог ? .

P.S трошки спойлерів, там буде мій улюблений осінній рецепт і не тільки.

Далі-більше...

Ваша ОА ❤