Наповніть свою осінь атмосферою?

Анна Ослюк


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Наповніть свою осінь атмосферою?

Всім привіт ??

Осінь вже підходить до кінця, сподіваюсь , ви встигли нею натішитися й зробили всі «обов’язкові осінні справи» ? Що ж я маю на увазі? Це ті справи, які треба зробити, щоб осінь у вас не асоціювалась із сумними дощовими днями та поганою погодою.

Тому тримайте мій ТОП справ, які обов’язково треба зробити для справді атмосферної осені:

1. Гуляйте, гуляйте і ще раз гуляйте! Ви можете подумати, що за банальщину я називаю? Але для мене немає нічого кращого за осінню прогулянку з друзями, коли ти йдеш, а під ногами щелистить лисття, коли просто насолоджуєшся природою і п’єш каву з корицею(кориця буде майже у кожному пункті, надто я її люблю ? ☕) .

2. Якщо ви не любите осінь, через постійний дощ, просто спробуйте хоч раз під ним прогулятися? Згадайте, як нас тягнуло до дощу, коли ми були меншими, і як хотілось в новеньких черевичках та гарному одязі пострибати в калюжах( ой мама за мною по-побігла тоді ?). Так що ж нам заважає згадати дитячі роки і поринути в безтурботність, гуляючи під дощем ?

3. Створіть якусь осінню традицію, яку ви будете робити кожної осені. Наприклад, ви можете вирізати гарбузи і прикрашати ними свій будинок. У середину можна ставити свічки або ліхтарики? Такий декор зробить вашу оселю по-справжньому осінньою, а атмосфера буде як з американських фільмів про святкування Хеллоувіну?

4. Я сподіваюся, що не лише мене тішать нові покупки ? Хіба осінь не найкраща пора, щоб порадувати себе новим светриком? Зараз є безліч варіантів моделей та кольорів, тому вибір буде не з легких?? До речі, якщо ви вмієте в’язати, то я думаю це ще краще! Ніщо не може бути кращим від власноруч зв’язаного светрика...Ну гаразд, може тільки кава з корицею ?

5. Обов’язково приготуйте щось осіннє. Неважливо що, чи пиріг, чи шарлотку, чи чизкейк, головне, щоб було побільше яблук, гарбузів, ну і звичайно кориці, тут точно ніяк без неї. Хочу поділитися з вами моїм улюбленим осіннім рецептоп булочок «Сінабон». Я печу їх кожної осенні, це моя така міні-традиція. 

Для тіста нам потрібно :

Це все потрібно перемішати й залишити на 20 хв, до утворення піни.

- 75 гр масла + 60 гр цукру

Перемішати і вбивати 2 яйця ( по одному), потім добавити суміш з дріждями, 1 ч. л. солі і 500 гр. муки. Усе перемішати та залишити на годинку.

Начинка: 

Після того, як наше тісто піднялося, ми розкручуємо  його в прямокутний пласт, змащуємо вершковим маслом і додаємо начинку ( начинку змішую «на око»?). Сручуємо все в рулет і розрізаємо на частини.

Випікаємо все в духовці 20-30 хв при температурі 180-190 С.

Щоб булочки вийшли ще смачнішими, можна зверху полити глазур’ю.

Для неї нам потрібно змішати:

Фотографію моїх булочок ви можете побачити в кінці блогу ?

6. Обов’язково подивіться фільм. Тут мав бути список фільмів, але блог вийде занадто довгим, тому чекайте мій список в наступному( там будуть не лише осінні, а й зимові, бо свято наближається❄)

Я надаюсь цей список допоможе вам наповнити осінь надзвичайною атмосферою та теплими асоціаціями. Як ви зрозуміли, моя осінь асоціюється з корицею, адже я її кидаю скрізь, де тільки можна. ?

Чекайте список улюблених фільмів у наступному блозі ?

Далі - більше.

Ваша ОА ❤