Повернення: як налаштувати себе на роботу?

Анастасія Мороз


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Повернення: як налаштувати себе на роботу?

Всім привіт ?! Ось і закінчилися зимові свята, а це означає, що потрібно зібрати силу волі в кулак, відновити режим дня, налаштувати себе на навчання та ефективну роботу впродовж року.

Не встигла я й озирнутися, як закінчились вихідні, тому потрібно повертатися знову до навчання. Шкода, що онлайн, але маємо, що маємо. Звичайно, хотілося зібрати валізу й поїхати на зустріч пригодам в Острог, побачитися з друзями, але все буде згодом ?.

Відпочила я вдосталь, але не тільки відпочинком одним я займалась. Я зрозуміла, що весь вільний час краще використати з користю. Тому цей місяць присвятила собі. Я вирішила займалася саморозвитком: читання книг, перегляд фільмів, заняття спортом та ще й влаштувалась на роботу (адже гроші для студента зайвими ніколи не бувають ?). Так багато всього… тому і час летів швидко, коли звикаєш до певного режиму, досить складно переналаштуватися та влитися в ритм навчання, але буду намагатися, щоб цей семестр минув не гірше минулого, а навпаки - краще.

Перший семестр почався зі знайомства з новими дисциплінами та викладачами. Нова інформація, нові знання, завдання, але сподіваюсь все вдасться.

Що ж допомагає мені зібратися з силами та налаштувати режим?

Насамперед, це сон. Перед тим, як почати навчання, я нарешті виспалась. Не те щоб я не спала цілі канікули, але працювати для студентки, особливо, коли прокидаєшся дуже рано - справді складно.

Я налаштувала режим і почала мотивувати себе на навчання, насправді, ніколи не читала мотиваційної літератури, але намагалася, хоча для цього моєї наполегливості не вистачило, тому мотивую я сама себе. І головна мотивація це “Якщо не зроблю я, то ніхто цього для мене робити не буде”. Тобто, якщо я не захочу отримати хороший результат, то логічно, що я його не отримаю. Зараз я прокидаюсь з думками про те, що краще ніж зроблю я, ніхто не зробить ?.

Іще одне гасло мого життя - “Нічого не падає з неба, тому, щоб чогось досягти, потрібно працювати”.

Наполегливість і відповідальність це те, що допомагає мені, якби не ці мої якості я,напевно, нічого й не робила, адже, направду, я дуже лінива ?.

У мене також іноді бувають моменти, коли просто нічого не хочеться, але як на мене, це потрібно просто прожити, не хочеться - побудь наодинці сам з собою, зберися з думками - усе вдасться ?!

Ось така “little story and tips”. Хочу вірити, що вам було цікаво.

Сподіваюсь, ви вже змотивували себе на роботу й ваші канікули минули не менш продуктивно й семестр почався не менш вдало.

До зустрічі в наступній історії ?!