1. Перші враження від Острозької академії

Анастасія Мороз


Base Install » Абітурієнт НаУОА » 1. Перші враження від Острозької академії

У мене склалися чудові враження від Острозької академії. Уперше побувавши в університеті, я відчула наскільки він є сучасним і красивим. Білі просторі коридори нового корпусу, сучасне обладнання в авдиторіях - усе це викликає неабияке захоплення, адже не щодня таке побачиш. Зайшовши в головну будівлю академії, яку називають старим корпусом, я зрозуміла, що вона неймовірно велична. І це додає ще більшого розуміння, що Острозька академія - справді прекрасний навчальний заклад для отримання ґрунтовних знань. Я одразу зрозуміла, що зробила правильно, вступивши до Острозької академії, тому що я справді хотіла навчатися в царині науки.

Мої перші дні в Острозькій академії почалися досить весело: я познайомилась з багатьма цікавими людьми, зокрема зі своїми одногрупницями (у нас суто дівочий колектив, але про це пізніше).

Мені дуже сподобалася "Інавгурація-2021", адже, на мою думку, таких посвят немає більше ніде, бо це дійство занурює в атмосферу академії. Усі майбутні спудеї слухають настанови від ректора, знайомляться зі звичаями та традиціями закладу. Після посвяти в мене була цікава перша лекція, під час якої я детальніше довідалась про засновників Острозької академії. Ось такі мої перші враження.

Думаю на цьому поки що все.

До зустрічі!