Руйнуємо міфи

Анастасія Горощук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Руйнуємо міфи

Хей, гайс!

Сьогодні пропоную зруйнувати стереотипи про спеціальність «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» . Розвіємо міфи, які є у майбутніх абітурієнтів. ?

І перше, що запитують люди, коли чують цю назву: «Ти що - працюватимеш бібліотекарем?» Ні, це лиш один із можливих напрямків, навіть якщо поглянути на назву, можна побачити, що  «Інформаційна справа» розташована попереду і основний акцент роблять на неї! 

Ось короткий список посад, де ви зможете працювати після закінчення навчання: менеджер, аналітик, головним адміністратор,  адміністратор бази даних, документознавець, референт, інспектор, організатор діловодства в органах державної влади, інформаційних центрах, банківських та податкових установах, органах статистики, вищих навчальних закладах, інформаційних, рекламних фірмах та агентствах, архівних установах, PR менеджером і тд.

Навіть на першому курсі можна зрозуміти, який напрямок роботи тобі подобається найбільше. Професійний досвід ти  можеш отримувати під час навчання. А навчальний процес в ОА продуманий до дрібниць:  на практичних заняттях викладачі формують завдання настільки грамотно, що ти може себе відчути працівником тієї чи іншої сфери, безпосередньо, під час пари. ?

Більшість студентів нашої спеціальності вже після 2-го курсу починають працювати у сфері СММ, PR, веб-дизайн, на фрілансі або у відповідних агенціях. ?

Коротко, як можна описати спудеїв ?‍?, що навчаюся у нас:  це ті, що руйнують стереотипи, відкривають нові можливості, надихають та рухають країну вперед! Адже професіонали, це не ті хто знають усе теоретично, а ті, хто застосовують знання на практиці! 

Уже в наступному блозі я розповім про те, для чого потрібна вища освіта в сучасному світі. ✌?

Не перемикайтесь на інші університети, адже еліта зі всієї України навчається в ОА.