Лайфхаки підготовки до ЗНО

Анастасія Горощук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Лайфхаки підготовки до ЗНО

Привіт, гайс! ✌?

ЗНО вже не за горами, але якщо ти ще не починав готуватися, в тебе є ще нагода скласти його ?

Спершу, маленька передісторія : я посилено готувалася до Математики, Української мови та літератури, але не до ГЕОГРАФІЇ ?, яка мені була ну дуже потрібна, до ЗНО залишається декілька місяців, а я тільки згадала про цей предмет… ??‍♀️ Зрозуміла, що вже відкладати немає коли й почала шукати шляхи вирішення, перечитала безліч сторінок, зрозуміла, що це нудно для мене й зовсім не цікаво ?? 

Вирішила шукати інші шляхи розв’язання цієї дилеми, передивилася купу роликів на ютубі й знайшла для себе ідеальний алгоритм підготовки, тому, як і обіцяла, поділюся своїм досвідом! ?

  1. Відкривай програму підготовки, роздрукуй собі її, та познач теми, які вже знаєш і ті, що потрібно вивчити. Я позначала їх маркерами 3-ох кольорів, жовтим теми, які не знаю; рожевим ті, які знаю 50/50 і зеленим ті, які добре розумію ✍
  2. Вивчай матеріал в 3 етапи, переглядай відео по темі, роби короткий конспект та переказуй матеріал вголос. ?
  3. Роби тести на сайті ЗНО, дуже багато тестів, всередньому 50% завдання повторюються з минулих років, в деяким - можуть бути трішки перефразованими. ?

 

Усі вище перераховані поради - це мій особистий досвід, який я сформувала за рік підготовки до ЗНО, якщо у тебе залишилися ще запитання або маєш бажання просто поспілкуватися, пиши мені в Інстаграм або Телеграм, я завжди відкрита до нових знайомств ❤

Не перемикайся на інші університети, адже еліта зі всієї України навчається саме в ОА ?‍?

Всім веселих різдвяних свят здійснення мрій та 200 балів на ЗНО ?