«Карантин?» - ні, не чули!

Анастасія Горощук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » «Карантин?» - ні, не чули!

У нас в академії життя вирує! І сьогоднішнє моє послання до тих,  хто живе поблизу НаУОА. Як і обіцяла руйную стереотип, який є у більшості абітурієнтів, що мешкають в Острозі чи у радіусі 10 км.

Що за упередження «жило» в мене в голові протягом п‘яти років? 

Навчатися близько біля дому нецікаво!? Так от, все це не так! Чому? Ось 5 простих аргумента, які рік тому переконали мене:

  1. Маєш можливість щодня бачити рідних та друзів, погодьтеся ніякий Viber цього не замінить.
  2. Щоразу, як повертаєшся з навчання, тебе чекає смачних обід, домашня атмосфера та ванна кімната без кілометрової черги .
  3. Тобі не потрібно посеред ночі, в неділю, їхати в поїзді на верхній полиці біля туалету і повірте я знаю, що вам кажу, такий досвід уже мають мої колишні однокласниці, що навчаються у Львові та Києві.
  4. І останній аргумент, який Вам підтвердить будь - який студент ОА- тут не нудно: постійно відбувається щось нове, тож кожному, хто хоче провести активне студентське життя, пряма дорога в Острозьку академію!
  5. Я прислухалася до порад людей, які пройшли той самий шлях, що проходжу зараз я - не пожалкувала. 

Пам’ятайте, кожен, хто має конкретну ціль, знайде собі 100 переваг навчатися у ОА, а хто не хоче, той розкритикує й Гарвард! Що подобається чи ні, вирішувати нам, і куди йти після школи, також вибір кожного, але щира моя рекомендація, ДОСЛУХАЙТЕСЯ до думки людей, які переконалися в чомусь на власному досвіді!

Люблю Вас! Якщо залишилися запитання, пишіть мені, буду рада допомогти!