Чи має твоє життя сенс?

Анастасія Горощук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Чи має твоє життя сенс?

Привіт, друзі ??

Сумували? Я дуже! ?

Трішки розповім, як у мене пройшли канікули! Опишу своїм улюбленим словом - ВАУУ! Зустріла Новий рік з друзями, а Різдво з сім’єю. Так швидко все пройшло, що навіть не встигла це усвідомити. 

І нещодавно від свого хорошого друга почула класну думку, якою з вами хочу поділитися. Звучить вона так: «Чи буде потужним наше життя залежить від нас самих, наших цілей, рішень та дій .» ?? ?

Круто звучить правда? Так, а головне істина, яка в цьому є! З впевненістю можу сказати, що від наших рішень сьогодні - залежить наше майбутнє! Багато хто з молоді проголошує: «Живи в кайф», «Побільше «тусуйся»», «Задовольняй своє Я» Але постає питання ? Яка з цього користь? Що ти отримаєш з цього? Можливо станеш мудрішим, розумнішим, успішнішим чи щасливішим? Ніііі… сенсу з цього 0. 

Чого ти вартуєш? Винахідники зброї оцінили тебе вже давно, і як ти думаєш, чого вартуєш?- декілька грамів свинцю, ось скільки може коштувати твоє життя для інших. Почни задумуватися вже сьогодні, спілкуйся з людьми, які тебе цінують, розвивайся, дій, втілюй нові ідеї та розкривай свій потенціал, запам’ятайся, залиш відбиток в історії, як промінець щастя та надії, що дарує радість та приносить користь іншим!

Не знаю як вас, але мене такі слова мотивують, і допомагають не здаватися та йти до поставлених цілей, бо саме Острозька академія - це місце натхнення та пізнання!

Залишилися питання? Тоді пиши мені.

Не перемикайся на інші університети, адже еліта зі всієї України навчається саме в ОА.