Блог №5

Анастасія Горощук


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог №5

Привіт ??

Як і обіцяла, продовжуємо тему про вищу освіту усі за та проти…

Ставши спудейкою ОА з легкістю можу сказати, що це круто! У тебе немає часу, щоб сумувати, та хоч я живу вдома, а не в гуртожитку, але сповна відчуваю цей сезон свого життя! Багато хто може сказати: « та, навіщо взагалі та вища освіта, що без неї не можна прожити?!» Прожити то можна, але питання - як? Безперечно, є різні ситуації, але якщо є можливість навчатися, то чому б не спробувати?! Навіть якщо в процесі навчання, ти зрозумієш, що бачиш себе в чомусь іншому, окей, в ОА ти без питань можеш перевестися на спеціальність, яка тебе цікавить! ? 

Університет дає тобі не просто знання про певну галузь працевлаштування, це дещо більше… Це елементарні знання в різних напрямках, які ти здобуваєш, щоб комфортно почувати себе в сучасному світі, навчитися працювати в команді, з легкістю підтримати розмову, знайти підхід до людини чи навчитися критично мислити, вирулювати з будь-якої ситуації.

Сучасна людина в нашому світі має думати, вміти слухати та правильно оцінювати ситуацію, а не знаходити виправдання для своєї без діяльності, ніхто це за тебе не зробити, тому будьте мудрі.

Тому, не перемикайтесь на інші університети, адже еліта зі всієї України навчається в ОА ?? ❤