Ееекономіка!!!

Зоряна Поперецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Ееекономіка!!!

Усім привіт. Дні в Острозі проходять з неймовірною швидкістю. Не помітила як вже пройшло 2 тижні офлайн навчання. А іСьогодні розповім трошки про факультет, на якому я навчаюся, а саме економічний.дним із найстарших в академії, заснований ще у 1995 році. За 26 років він постійно вдосконалювався, щоб бути таким, який він є зараз. Навчаємось ми переважно у старому академічному корпусі, хоча іноді пари проводять і у новому. У старому знаходиться деканат і всі кафедри факультету.

На економічному факультеті діє студентська організація – Браство Спудеїв Економічного Факультету, головою якої є Матласевич Анна. Там студенти мають право вирішувати самостійно певні питання та вільно висловлювати свою думку. Як і кожен факультет у нас є власний прапор та символіка, у економіки цей прапор – чорно білий.

А ще наш факультет дуже дружній, всі одне одному допомагають і підтримують коли потрібно, адже більшість знають одне одного. Тому вчитися тут комфортно. Також команди факультету часто виграють спортивні змагання, турніри та інші конкурси.

Тому запрошую вас – абітурієнтів у нашу дружню команду. На економічному факультеті ви можете навчатися за такими спеціальностями: 051 Економіка, 071 Облік та оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 122 Комп'ютерні науки.

У соціальній мережі Instagram є сторінка економічного факультету @economics_oa, де ви можете знайти та побачити більше детальної інформації.