Острог в моїх очах

Зоряна Поперецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Острог в моїх очах

Привіт, мої читачі. Минув перший навчальний тиждень другого семестру у стінах академії. Нарешті все чого мені так не вистачало вдома знову з‘явилося: спілкування з одногрупниками та друзями, які вже тут з‘явилися, постійний рух, тут я завжди чимось зайнята, кудись поспішаю, вільного часу майже не маю. Але мені надзвичайно подобається таке життя насичене, яскраве, адже не люблю постійно сидіти на одному місці. Найважче було знову відновити режим, адже підйомів о сьомій ранку вже давненько не було. Але з часом звикаєш.

Я вже говорила, що Острог мені надзвичайно подобається. В це місто хочеться приїжджати знову і знову. Тут панує якась особлива атмосфера з нотками історії та сучасного молодіжного міста. Але, вийшовши сьогодні ввечері у магазин, я помітила, що Острог у будні дні та вихідні дуже відрізняється. З понеділка по п‘ятницю на вулицях можна спостерігати багато людей, а особливо зранку. Хтось поспішає на роботу, хтось на пари, а хтось жваво веде дітей до садочку. Острог - студентське місто, тому студентів Острозької академії можна зустріти скрізь: у парках, супермаркетах та просто на вулиці. Але на вихідні, більшість роз‘їжджаються по домівках і рух в Острозі сповільнюється. На вулицях мало людей, ввечері місцеві повертаються з роботи, де-не-де можна зустріти молодь, яка вирішила погуляти на вихідних. Різниця з будніми кардинальна, адже Острог втрачає цей шалених молодіжний ритм.

Хоча, можливо це і добре, адже всім людям необхідний відпочинок. Можливо і Острог на вихідних відпочиває. Можливо йому також потрібні такі перерви, щоб відновитись, набратися сили і вже з настанням нового навчального тижня радо зустрічати студентів, які з‘їжджаються сюди мало не з усієї України. А з приїздом студентів все знову повертається на свої місця і шум, і швидкий ритм, і енергія, якою вони наповнюють все навколо.