Змінюємось у стінах Острозької академіїї

Зоряна Поперецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Змінюємось у стінах Острозької академіїї

Усім привіт. Закінчився перший тиждень навчання у другому семестрі. Хоч він і був дистанційним, але було не менш цікаво. Нові предмети, нові викладачі та думки про те скільки всього чекає мене попереду. До речі, погода на вулиці помітно покращилась, що мене надзвичайно тішить. Ще нам сказали , що вже з 1 березня ми виходимо на навчання офлайн. Особисто для мене це приємна новина, тому що перебування вдома вже трішки набридло. Хочеться розбавити цю одноманітність насиченими дня в Острозі та академії. Сьогодні розповім про свої якості та навички, які я здобула, ставши студенткою.

Самостійність. Це напевно найголовніша і мені здається всі студенти також через це проходять. Адже переважна більшість потрапляє в інше місто далеко від дому, де не буде батьків чи людей, які про тебе попіклуються. Крім навчання, майже кожного дня, я витрачаю частину часу на приготування їжі, прибирання та інші буденні справи.

Дотримання дедлайнів. Коли ще в школі я могла домовитись з вчителем про відтермінування виконання певного завдання, то тут такого немає. Зараз, я навчилась встигати робити майже все вчасно. І це стосується не тільки навчання.

Тайм-менеджмент. Попередній пункт та велика кількість справ вимагають і правильного планування свого часу. Хоч і мої навички в цій сфері далеко не ідеальні, але я значно їх покращила.

Фінанси. Кожного місяця я отримувала певну суму грошей від батьків та стипендію. Живучи в Острозі, я навчилась розподіляти ці гроші, виділяти обов‘язкові витрати та залишати гроші на розваги чи приємні дрібниці.

Ось так змінилась я за декілька місяців мого студентського життя. Хоча, я думаю не тільки я, адже майже всі студенти через це проходили.