Новини з Острога

Зоряна Поперецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Новини з Острога

Привіт. Пишу цей блог вже з Острога, адже з минулого тижня у нас розпочалося офлайн навчання. Я зраділа цьому, адже тут мені краще вчитися та і друзі, яких я вже давно не бачила. З приїздом студентів місто оживає на очах. В нас вже розпочалася сесія, моя група склала вже 2 іспити, хоча складали ми їх ще онлайн.

До кінця навчання залишилося більше місяця, тому попереду ще декілька заліків та один іспит. Для мене так незвично, що навчання в університеті триває практично весь червень, адже в школі я звикла, що в кінці травня я вже була вільна від нього.

Ритм навчання в Острозі та вдома на дистанційному дуже відрізняється. Останнім часом у мене багато пар та завдань, які потрібно виконати. Вже за перший тиждень тут я відчула втому. Але з надією на краще планую починати готуватися до останнього іспиту.

За тиждень перебування в Острозі, я познайомилася з декількома новими людьми. І зараз я зрозуміла фразу, що не важливо де, а важливо з ким. Багатьох студентів зупиняє те, що Острог маленьке місто де немає розваг, але знайшовши вже тут друзів можу сказати, що весело в Острозі і без розважальних центрів. Саме люди створюють цю неймовірну атмосферу навколо тебе і це саме те чого мені дуже не вистачало на дистанційному навчанні.

Порівнюючи місто в березні та зараз, можу сказати, що воно змінилося особисто для мене. Ііі Острог теперішній мені подобається набагато більше. 

В академії та на нашому факультеті планують ще проводити багато подій, про які я можливо буду вам звітувати. Тому до нових зустрічей тут.