Дистанційка, яку не чекали

Зоряна Поперецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Дистанційка, яку не чекали

Усім привіт! Нарешті повертаюся до вас. Останні два тижні були надзвичайно насиченими для мене. Пари, домашні завдання, практичні, до яких треба готуватись, дійсно дуже втомлювали. Наступний тиждень у нас почнеться вже дистанційно. Через епідеміологічну ситуацію ректорат Острозької академії прийняв рішення перейти на онлайн навчання. Не дуже хороші новини. Чи не так? Додому я їхати ще не планувала, однак найближчими днями все таки доведеться. Хоча у всьому треба шукати плюси і позитив, тому я не засмучуюсь. У мене буде більше вільного часу, тому потрібно буде його  використати з максимальною користю. Я склала невеличкий список речей, які я обов’язково зроблю по приїзду додому. 

  1. Буду проводити багато часу з сім’єю та моїми домашніми улюбленцями. Адже тут я дуже сумую за ними, і, мабуть, це єдине чого мені так не вистачає в Острозі.
  2. Погуляю та весело проведу час з друзями. Вони як і я на навчанні, але в інших містах. Але я сподіваюсь, що найближчим часом все-таки з усіма зустрінусь. 
  3. Покатаюсь на велосипеді. Особисто я дуже це люблю. А оскільки на вулиці вже весна і погода покращується, то якраз час діставати велосипед і вирушати. 
  4. Дочитаю книгу, яку почала читати ще в лютому, але через брак вільного часу вона так і залишилась без відмітки «прочитано».
  5. Спечу щось смачненьке. Через відсутність духовки на квартирі тут в Острозі, випічкою я можу займатись тільки вдома. Тож зовсім скоро я нарешті зможу готувати смачні десерти.
  6. Зроблю мамі манікюр. Так так вона завжди чекає мене з навчання, щоб я переробила їй нігтики.
  7. Можливо поїду в гості до бабусі та менших  сестер та братів, яких не бачила більше трьох місяців.
  8. Ну і звісно не буду забувати про академію, навчання та написання блогів.

Загалом, планів у мене дійсно багато, тому буду шукати час, щоб усе це виконати.