Все ще втомленості, але швидше радості пост

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Все ще втомленості, але швидше радості пост

Друже, знову привіт!

Цього разу пишу з гуртожитка, викроюючи тобі свій дорогоцінний студентський час. Це важливо відзначити, бо ти, можливо, і не усвідомлюєш, як важко буває почати готуватись до практичної, змусити себе приготувати щось поїсти та ще якось поспішити на фітнес. Я, до речі, ходжу на нього замість фізкультури. Кожне відвідування зараховується в один бал. Зручно, бо це ввечері, та й й іти мені порівняно недалеко (хоча в Острозі все порівняно недалеко). Доводжу до твого відома, заняття в фітнес-залі не безкоштовні, але точно не пам'ятаю скільки. Якщо б було цікаво - запитай в мережах, я дізнаюсь.

То про що це розмова? А-а, зайнята я. Дуже. Але насправді, це приємне відчуття - приємно робити те, що подобається. Сподіваюсь, ви вступите на спеціальність, від якої отримуватимете насолоду. Інакше навчатись буде дійсно складно.

От, наприклад, ми на журналістиці готуємо різні проєкти - текстові, фото, відео. Витрачається купа часу і зусиль, але такиий приємний післясмак. Ти бачиш плід своєї праці, розвиток. Із ЗНО результат не так швидко помітний, на жаль) Але він є, тому думайте про те, що чекає попереду - а це реально насичене студентське життя з купою нових цікавих людей з особливо відкритими та щирими серцями(кажу щиро-щиро, ніяких кліше).

Ловіть фоточку з першої пари. Завдання-за 15 хвилин створити фоторепортаж.
а ще тепер зрозуміла, що з цією дистанційкою зовсім зникла осанка((  Порція мотивації, аби таки піти на фітнес!