Про гуртожитки

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Про гуртожитки

В анонсі до блогів (так-так, інколи я заходжу на телеграм-канал, щоб глянути, чи мене прорекламували абітурієнтам) написали, що у моєму блозі ще можна побачити сніг. В четвер його вже не було, погодка була справді гнітючою, але сьогодні знов сніжить! Можемо вважати це моєю доброю традицією - писати зимові блоги, коли надворі сніжно. Креативно ж.

Цього разу хочу трошки деталізувати те пречудесне життя, яке я щотижня описую, і розповісти вам про гуртожитки. За пів року я трошки опірилась, змінила аж одне(!) місце, тож можу собі дозволити зробити невелику порівняльну характеристику двох вже добре знайомих мені гуртожитків.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Навряд ви зможете обрати собі гуртожиток чи кімнату, на початку року ситуація з поселенням досить напружена, місця часто вистачає не всім. Але зараз про це не думайте і не стресуйте, вам ще розкажуть в чаті абітурієнтів. Отже, блог створений суто у розважальних та пізнавальних цілях. 

Порівнюватиму я четвертий та третій гуртожитки, оскільки жила лише в них.

  ЧЕТВЕРТИЙ. Відомий також як "Титанік". Чому? Не скажу. Все ще залишаю вам простір для особистісного дослідження студентського Острога. 

         Переваги

         Недоліки

  ТРЕТІЙ. Відомий також як "Дівочий". Не питайте

         Переваги

         Недоліки

Не знаю, для чого вам ця інформація. І сподіваюсь, що вона вас надто не злякає. Мені просто минулого року було дуже цікаво почути будь-яку конкретику.

Я люблю обидва гуртожитки. Впевнена, полюбила б і інші. Бо то не умови визначають наше сприйняття місця, а люди. І стан серця.