Предмети в другому семестрі

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Предмети в другому семестрі

Привіт, друзі! Дуже радісно знову писати блог. Не знаю, як я так випала, але я випала. І таки рада повернутись.

Позаминулого тижня гуляла в академічному парку і бачила декого з вас, був-бо День відкритих дверей. Дуже тішусь за тих, хто поїхав. Все-таки важливо побачити місто, всі його переваги та недоліки, випробувати транспортне сполучення зі своєю домівкою(в мене воно досить погане, до речі), поспілкуватись з викладачами. Я минулого року не поїхала на зимовий День, бо планувала випробувати Острог навесні, але потрапила сюди вже за декілька днів до інавгурації. На щастя, я не розчарувалась, бо була твердо налаштована і готова до всього тут. Але те, що ви поїхали, дуже тішить!

Хочу розповісти, що вивчають журналісти у другому семестрі свого першого року.

Як на мене, лейтмотивом усієї програми є знайомство з фотографією. 

Є курс “Професійна фото- і відеотехніка”, де ми вчимося користуватись камерою, встановлювати штатив, налаштовувати фотоапарат і (що, як каже викладач, найважливіше) “не тиснути на те, що не тиснеться”!
Також маємо предмет “Фотожурналістика”, практичні і лекційні заняття якого ведуть практик і викладач відповідно. В кінці курсу презентуємо фотовиставку. Кожен має підготувати репортаж на 10(приблизно) світлин. Якщо мені вдастся зробити щось вартісне - обов’язково поділюсь.


Минулого року ми поглиблено вивчали пресову журналістику, цього ж - інтернет

Природно, в програмі є українська мова та англійська. Також маємо. Мене лякають публічні виступи, але добре, що вже з першого курсу ми маємо можливість вчитись це робити. Та це справжній челендж для мене.

Загалом, дуже мені подобається наша програма. Лаконічна і по суті. Сподіваюсь, ця штука змотивувала вас продовжувати трудитись і скласти ЗНО добре)


Знимка з однієї лекції. З одногрупничками