Фільми на вихідні

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Фільми на вихідні

Сьогодні субота. Час перепочити. Ловіть декілька моїх улюблених фільмів, легких, але одночасно наповнених та змістовних.

Привіт, Джулі!

Історія про перше кохання, розкрита з обох сторін. Так може здатися на перший погляд. Насправді ж "Привіт, Джулі" - стрічка про вплив сім'ї на становлення особистості, сміливість, особистісну цілісність та бажання бачити красу в усьому.

Заповіти юності

Один з улюблених моїх фільмів. Засновано на мемуарах Вери Бріттен. Фільм про цінності, відважність, силу та "втрачене покоління". Окей, цей фільм трохи важкий, але він дуууже вартісний.

Перед класом

Досить відома стрічка, але я чомусь довго її відкадала в довгу шухляду. Якщо ви теж - заохочую таки подивитись. Дивовижна добра історія про становлення вчителя з синдромом Туретта; історія про дорослих, дітей, добро, силу і наполегливість

Міс Поттер

Про дитячу письменницю, яка створила Кролика Пітера, труднощі на її шляху. Цікаво спостерігати за її становленням, нестандартністю думок та баченням світу і творчості.

БОНУС. Мої улюблені документалки

-Більше, ніж мед

-Мінімалізм

-Соціальна дилема

Раджу дивитись ці стрічки англійською, так вдастся провести час із подвійною користю, хоча рухатиметесь повільніше і буде трішечки важче. Але хто обіцяв, що буде легко?