Другий семестр, приїзд та навчальна практика

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Другий семестр, приїзд та навчальна практика

Привіт всім, хто чекав повернення легких прозаїчних блогів першокурсників!

Сподіваюсь, ви вже влились у робочу шкільну рутину, дисципліновано і систематично готуєтесь до іспитів та достатньо відпочиваєте.
В університеті ж навчання розпочалось лише вчора, а в мене вже багацько історій, лайфхаків та висновків. 
У журналістів семестр почався не з онлайн-пар, ранніх підйомів та нових теоретичних знань, а з двотижневої навчальної практики. Минулого року мені було дуже цікаво (тепер розумію, що ще й корисно) читати про це явище, тому дуже хочу поділитись поки що крихтинками інформації, яку я отримала за останні декілька днів.

Мушу попередити, що практика - це не так романтично та цікаво, як здається на перший погляд. Багато редакцій відноситиметься до вас, як до чергових 17-річних першокурсників, яким треба галочка для викладача. Але не засмучуйтесь, неоціненний досвід отримаєте!(навіть, на перший погляд, невдалий)

Тепер про вимоги та перебіг подій. На першому курсі практичний інтенсив триває 14 днів. Працювати треба в текстовому видавництві. Написати два(можна і більше) матеріали. Щоб не заплутати вас та залишити трохи незвіданого та невідкритого, про необхідну документацію розказувати не буду.

Я практикуюсь в місцевому виданні ОстрогІнфо. Зважаючи на карантин, приїжджати сюди було не обов'язково, але я дуже сумувала за цим містечком, та й вирішила, що почуватимусь вільніше та зможу зробити більше, якщо буду поруч. 
Продуктивного вам тижня! Ох, і мені(

       

Спонсор показу - моя валізка
Моя валізка: що б я без неї робила?❤️