Бувайте?

Вікторія Дудко


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Бувайте?

То мій останній блог першокурсниці. Зовсім скоро ви поповните наші лави і писатимете свої щоденники, а поки я спробую з честю і гідністю завершити те, що почала.

Цей рік був надзвичайним. Від нових знань, вмінь і навичок до людей, вулиць і глибоких внутрішніх переосмислень. Сьогодні я думала про те, що відрізняє школу від університету, і дійшла одного цікавого висновку. Це ставлення. Тут цінують глибину думок, поглядів, знань. Тут не так важливо, як ти виглядаєш, скільки у тебе грошей і чи відповідаєш ти трендам. Тут люди допомагають розкривати себе і свій потенціал. Радісно і гордо кажу, що перші, хто це робить, - викладачі(на кафедрі журналістики вони надзвичайні). 

Студентство - це зовсім новий рівень. Він лякає. Підозрюю, що ви, як і я, спочатку ходитимете в цілковитому нерозумінні роботи системи навчання, Острога, вам важко буде в гуртожитку(якщо ви в нього потрапите, звісно). Але людина, уявіть, реально до всього звикає! Думаю, вам сподобається)

Відпочиньте перед новими звершеннями, прогляньте вебінар від ЗНО.ЮА про вступ, зрозумійте, як все працює, і побачимось в Острозі!