Щоденник першокурсниці на карантині

Тетяна Лісовська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Щоденник першокурсниці на карантині

Привіт усім, рада, що ви знову зі мною! Сподіваюсь, ваша осінь виглядає краще за картинки в пінтересті, бо в мене не надто багато часу нею насолоджуватися. Скажіть слово "лузер" - ось так само швидко і нежданно ОА закрили на карантин. Я знову вдома, але на відпочинок тепер і натяку немає. Карантин - це не канікули, а дистанційне навчання увійшло в чат. Переваги і недоліки ви зможете знайти самі з короткого нарису "Щоденник першокурсниці на карантині":

Понеділок

Будильник я поставила на 08:00, щоб прокинутись заздалегідь і мати змогу поснідати, не поспішаючи. Підірвалась о 08:40, ледь не вдавилась зубною пастою. Сидячи в піжамі, на першій парі у Google Meet, дякувала Всесвіту, що нас не попросили ввімкнути камеру. На наступній парі грала у "Злови мене, якщо зможеш" зі значком мікрофона (протягом заняття мікрофони у нас вимкнені, за потреби ми їх вмикаємо). Коли викладач попросив мене відповісти, мій ноутбук заглючив і значок мікрофона, то з'являвся, то зникав. Ситуація була комічна.

Вівторок

Мені вдалося, на годинку, вирватися з дому, щоб привітати подругу з днем народження. Як результат - до третьої години ночі доробляла практичні, періодично плакалася павукові, що опинився не в той час, не в тому місці, на те, яка я бідосічка і як хочу спати.

Середа

Поспавши п'ять годин, я прокинулась і побачила повідомлення від старости: "Пари на сьогодні скасовуються". Вкотре за тиждень подякувала Всесвітові і знову закуталась в ковдру. Як тільки моя голова торкнулася подушки - заграла мелодія будильника. Це був дуже приємний, але такий жорстокий сон.

Четвер

Зрозуміла, що у мене алергія на мій ноутбук. Засумувала за шкільними підручниками. За якість зору взагалі мовчу.

П'ятниця

У мене вимкнули світло за 15 хвилин до пари, інтернету не було. Напросилася додому до подруги. Поки бігла до неї, зрозуміла, що вже декілька днів не виходила на вулицю і вже повільними темпами в мене з'являється соціофобія.

Досвід який я отримала за цей тиждень:

    1.  Немає нічого ціннішого за здоровий сон.
    2.  Треба навчитись планувати свій час. Деякі завдання можна виконати на вихідних. До речі, повернулася до ведення свого планеру за технікою bullet journal і це значно полегшило мені життя. 
    3.  У будь-яких ситуацій треба шукати позитив. Я зараз вдома і навіть незважаючи на постійне навчання проводжу час з сім'єю. Вони мене підтримують і не дають опустити руки, якби важко зараз не було (люблю вас безмежно ❤️)
    4.  Останнім часом людей навколо мене поменшало (цікаво з чого б це? ?).Зник цей шалений ритм і постійне перебування в соціумі. Зараз, опинившись наодинці зі своїми думками, я почала чути себе і задовольняти свої потреби (можливо в мені говорять вихідні).

За доброю традицією, побажаю вам провести карантин з користю для себе, зробити навчання не примусом, а улюбленим заняттям і за будь-яких обставин дослухатися до себе. Кожен з вас особливий ❤️