Оптимістам море по коліна і гори по плече (частина 2)

Тетяна Лісовська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Оптимістам море по коліна і гори по плече (частина 2)

Доброго і продуктивного всім ранку (навіть, якщо читаєте ввечері)! Не можу звикнути, що вже зима. Так довго чекала на неї, і так важко повірити, що вже минув майже тиждень грудня.

Проглядаю свій список цілей і бажань на 2020 (якщо ви не маєте, то обов'язково зробіть такий на 2021), розумію, що все не так погано і якщо вже на те пішло, то все можна виправити і зробити цей рік у десятки разів краще, всього за один місяць. Ви теж не перекладайте всю відповідальність на 2021. Цю книгу ви ще встигнете прочитати у грудні, а обіцянку «100% почну займатись спортом у новому році» відкиньте і почніть зараз.

Минулого разу я писала про способи залишатись позитивним (якщо не читали, то обов'язково поверніться назад), а сьогодні поділюсь своїм досвідом, не завжди вдалим.

Найбільше я хотіла спробувати ароматерапію. Дифузор у мене був, залишалося обрати аромат. Це важливий крок, бо кожна ефірна олія має свої властивості й потрібно підібрати для своїх потреб. Мені захотілося аромату лаванди, її використовують для покращення сну і взагалі називають «королевою ефірних олій». Ще однією перевагою ароматерапії, було те, що я вирішила поєднати сеанси з медитаціями і очікувала неймовірного ефекту. Не так сталось, як гадалось – я і лаванда не здружились. Запах виявився занадто неприємним для мене - я не те, що концентруватися, навіть, думати не могла. Спочатку розчарувалась, бо і гроші на вітер, і ефекту не отримала, але даю ароматерапії ще один шанс – придбала ефірну олію м'яти, в неї не такий специфічний запах.

В афірмаціях, я не бачила жодних складнощів – обираєш фразу і проговорюєш декілька разів на день, усе просто. Перші два дні так і було, але потім я почала забувати проговорювати або робила це поспіхом, не вірячи в те, що говорю. Моя проблема зрозуміла, тож тепер обклеїла шафу, холодильник, робочий стіл і ноутбук, стікерами зі своєю афірмацією.

Десять вдихів – це та практика, з якою проблем не виникло. Головне, починати, як тільки ви відчули тривожний дзвіночок, бо під час істерики, навіть двадцять вдихів, швидко допомогти не зможуть.

Поки це все, що я змогла спробувати. Висновок: помилки були, є і будуть, бо створені, щоб ми навчались. Пам'ятайте, що всі ці поради індивідуальні. Якщо лаванда не підійшла мені, не означає, що з вами станеться теж саме.

Найпростіший спосіб покращити настрій, у цю хвилину – це ввімкнути «Jingle Bells» і піти наряджати ялинку.