Так швидко??

Регіна Столбецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Так швидко??

Привіт!)

Сьогодні пишу від здивування. Мене дивує те, наскільки швидко летить час, напевно, варто вже виписати йому штраф за перевищення швидкості.

Справа в тому, що багато курсів вже підходять до кінця. Сьогодні була остання лекція з «Культури Античності», на наступному тижні матиму модульний контроль з курсу «Народна художня творчість», а через тиждень вже іспит з «Культури Київської Русі» ?. Крім того, потрібно завершувати дослідження на «Основи гендеру» та швидше робити відео на СІТ. Як би то з глузду не з’їхати. Моя нервова система відчуває наближення бурі?.

Але нервові бурі то таке, не вперше й не востаннє, мене більше спантеличив сам факт того, що пройшла більша частина семестру. Я ніби й не встигла ще звикнути до деяких курсів, а вони вже завершуються. Дуже дивно. Це ж, виходить, фактично через 2 місяці закінчиться мій перший курс. А потім так само швидко пролетить другий, третій, четвертий…Та ну, ні.

Мені здається, що в цьому випадку такий ефект виник через довготривале дистанційне навчання, один день нічим не відрізняється від іншого, тому й час спливає, а здається, що нічого не відбулось, і невідомо, куди ж той час подівся. Тож я знову (це вже вкотре?) щиро сподіваюсь на повноцінне навчання, і тим часом беру ноги в руки і готуюсь до модулівіспитівпроектів.

Триматиму вас в курсі й надалі, до наступного блогу ?.