Несподіване знайомство

Регіна Столбецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Несподіване знайомство

Привіт усім, хто натрапив на мій блог! Я Регіна, я навчаюсь на 1 курсі культурології і маю намір ділитись з вами своїми враженнями від студентства в ОА.
Напевно, ви не очікували моєї появи серед інших блогерів на початку листопада. Я теж. Сьогодні я і хочу розповісти про деякі спонтанні і неочікувані речі, які зі мною трапились і продовжують траплятись.

Найспонтанніша річ, яка сталась в моєму житті за останніх кілька місяців – це мій вступ на культурологію до Острозької академії. Саме так, я не мріяла протягом всього 11-го класу сюди вступити, більше того, в мене навіть найменшої гадки не було про навчання в університеті, зображення якого я приклеїла собі в зошит, готуючись до іспиту з історії України (до речі, досить дієвий метод при підготовці). А про існування такої спеціальності як культурологія я взагалі не знала (ну що за невігластво?!). І от, настало літо, а разом з ним і необхідність обирати внз. В серпні я все ще не була впевнена щодо пріорітетів, але мала чітко складений список. Залишалось 2-3 тижні до подачі заяв, і мій список перевернувся з ніг на голову, 1 пріоритет став 5, а на його місці з'явилась культурологія в НаУОА.  Пояснюю чому. Такий варіант існував і до цього, але як запасний. А в момент, коли до мене прийшло усвідомлення того, наскільки мало часу залишилось, я почала панічно шукати якомога більше інформації про спеціальності і університети, і, як ви вже могли зрозуміти, цей привабив мене найбільше, а найголовніше – я захотіла туди вступити. До цього я не хотіла вступати взагалі нікуди, я просто думала, що повинна. Тому, коли в мене виникло бажання вступити до Острозької академії, сумнівів вже не було.

Це рішення потягло за собою низку подій. Я вступила до ОА. А потім вперше в житті приїхала жити в інше місто. А потім змінила коло спілкування. А потім і сама почала змінюватись. А потім зненацька почалась дистанційка. А потім так само зненацька закінчилась (ну, майже). А потім з'явилась ще одна спонтанна і незапланована можливість вести студентський блог, і ось я тут. І вже складаю грандіозні плани на цей блог, які, мабуть, як завжди, будуть неочікувано нездійснені, але я все ж намагатимусь втілювати всі свої ідеї щодо блогу і робити його максимально цікавим і корисним.

В наступних блогах я спробую разом з вами детальніше заглибитись в академічне життя нової спудейки ОА (вже не зовсім нової), зокрема і в ту його частину, що безпосередньо стосується культурології.

Ну що ж, до наступного блогу ;)

P.S.: Бережіть себе!