Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову

Регіна Столбецька


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Наша пісня гарна й нова, починаєм її знову

Ось і завершились зимові канікули, і вже навіть минув перший тиждень навчання. Не скажу, що я виконала всі плани і зробила канікули суперкорисними, ні, після напруженого першого семестру мені знадобився цілий місяць, щоб розгрузитись, виспатись, відновити сили, розслабитись. Я майже нічого не робила, та це якраз те, чого я хотіла. А найважливіші справи я виконала, мене цілком влаштовує минувший  місяць. Зізнаюсь, я могла б відпочивати ще дуууже довго, і початок навчання мене трохи лякає, та все ж я добре відпочила і готова до нього. 

Після цього тижня, який можна назвати адаптивним, я вже майже влилась в звичний ритм навчання в університеті. Цей семестр буде відрізнятись від першого не лише через нові курси (із старих курсів залишились лише англійська мова та фіз-ра), а й тому що я набралась досвіду у першому семестрі, усвідомила свої помилки, і намагатимусь не повторювати їх. Навчання обіцяє бути цікавим. Ще один важливий здобуток першого семестру – це підвищена стипендія, яку я отримуватиму впродовж другого. Ох і заживу тепер…ніякої мівіни, лише гречка. Ммм, яка розкіш (жартую, звісно, продовжуватиму їсти мівіну).

Дуже шкода, що навчання починається дистанційно. Скоріше б вже березень... Я засумувала за білими коридорами і просторими аудиторіями, за кавовими зустрічами з друзями, навіть на гуртожитком і за дорогою в електричці. 

Отож, в другому семестрі я сподіваюсь не повторювати помилок першого семестру, набратись нового досвіду і знань, створити купу приємних спогадів, нарешті повернутись в Острог і просто насолоджуватись навчанням в ОА!

Академіє, не підведи.

А всім студентам та студенткам удачі і наснаги!