літня весна

Олеся Петрова


Base Install » Абітурієнт НаУОА » літня весна

що ж, я знову тут.

чесно кажучи, нічого нового я вам не можу розказати, адже в ОА досі дистанційне навчання, а студенство потроху розлазиться по своїм домівкам (що дуже сумно, без сарказму). тому я подумала та вирішила написати вам про свій звичайний день трішки в незвичайній формі для блоґу. сідайте зручніше, наливайте собі чаю, діставайте печиво та слухайте.

.

.

.

я вже не сплю. сонячні проміння нахабно пролізають в кімнату та розплющують мої очі. що ж, 1:0 в користь тебе, сонцю. треба прокидатись.

.

роззираюсь навколо, моя сестра успішно бачить десятий сон. звісно, я могла би позаздрити, що я теж могла б спати, але знаю, що незабаром пролунає будильник, тож насолоджуватись залишилось недовго, сестричко.

.

а от і він! яка несподіванка. зловтішно посміхаючись, спостерігаю, як вона бурмоче щось під ніс, ліниво встає та вимикає будильник.

тепер саме час починати рутину. алгоритм дуже простий.

.

спершу поставити чайник, аби заварити чай.

.

тепер приготувати омлет.

.

доки мій сніданок вичахає*, переодягаюсь, беру зубну пасту та щітку та йду вмиватись.

.

звісно, у туалеті зустрічаю знайомих, веду пусті світські балачки

.

(- сьогодні маю шосту пару - справді? - ага - співчуваю - дякую)

.

повертаюсь в кімнату, снідаю і залишилось 20 хвилин до початку пари, тож хапаю книжку (залишилось прочитати тільки 120 сторінок, хах!).

.

тепер пари. підключаюсь до гуглміту. звісно, обговорюю багато подій, дискутую з сестрою, розпитую викладачів щодо теми лекій або практичних та додаю в закладки нові книжки, а на перервах заварюю ще чаю.

.

коли все закінчується, відпочиваю і готуюсь до завтра.

.

а що ж завтра?

.

завтра починається тим, що я вже не сплю. сонячні проміння нахабно пролізають в кімнату та розплющують мої очі.

.

.

.

* вичахати - охолонути