end to start

Олеся Петрова


Base Install » Абітурієнт НаУОА » end to start

Моя історія вступу почалась не 14 вересня, в День інавгурації, не 27 серпня, коли привезла оригінали документів та не 13 серпня, коли подавала заяви в універститет. Все почалось в січні 2018 року, коли під час зимових канікул дев'ятикласниця Олеся надибала на блог першокурсників Острозької академії. Саме тоді моєю мрією став вступ до цього університету. Якісне навчання, насичене студентське життя та багато класних подій. Звісно, шлях досягнення не був легким, проте навіщо це згадувати, якщо я вже тут?

Що ж, мене звати Олеся і я – спудейка Національного університету «Острозька академія» ( ось це загнула, а пафосно як, хаха). Навчаюсь на спеціяльності «Практична філософія. Консалтинг та коучинг». Так, вона не популярна, проте це не означає, що ця спеціяльність чимось гірша за инші. Я могла б детально розписати про День інавгурації, враження від навчання та можливості працевлаштування, але не буду 

Навчання триває вже 2 тижні та за цей час я познайомилась з купою різноманітних людей, відзначили неофіційну посвяту з культурологами та філософами (між иншим, дійшли до висновку, що наша катедра найкраща) та гуляла з новими друзями. Мушу визнати, що ніколи так багато не гуляла, хєх. На цьому поки що все. Певно, в наступному пості напишу про предмети, які я вивчаю ?

!!аларм!! я не блогерка, тож писати класні пости не вмію, просто хочу ділитись емоціями з вами✨