Практика: замість тисячі слів.

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Практика: замість тисячі слів.

Всім привітики?

Давно я вже не зустрічалася із Вами, дорогі читачі, у своїх блогах, але тепер все буде точно по-іншому.

Протягом цього часу багато чого сталося і я безмежно хочу Вам про це розказати. Розпочну, напевно, із практики. Так, так, на першому курсі є ознайомча практика. Тривала вона два тижні, із 15 по 26 березня, але фактично завершилася 5 квітня. Перший тиждень був в офлайн-режимі, в стінах рідної Острозької Академії, а другий – в онлайн-режимі, тому що нас перевели на дистанційне навчання. В загальному практика була дуже корисною і цікавою, в майбутньому отримані знання ще й як знадобляться!

 

Перший тиждень?

В перший день ми працювали в групах по 5 людей, опрацьовували ефективним способом величезну статтю Марека Новіцкі про права людини, потім на основі цієї інформації нам потрібно було створити 1-хвилинне відео (це було одне із завдань практики), також ми ще говорили про протидію мові ненависті. Другого дня ми говорили про те, як правильно створювати проекти та інтерактивні заняття (ще одне завдання: груповий проект, який насправді можна реалізувати та створення інтерактивного заняття (якби не дистанційне навчання, то ми навіть мали б можливість його провести)). Третього дня ми освоювали мистецтво застосування інтерактивних методів, які стали б нам у пригоді при виконанні інших завдань практики. Четвертого дня ми знайомилися із різними реєстрами, наприклад, Єдиним державним реєстром судових рішень, а це точно нам знадобиться в майбутньому. На п`ятий день ми розглядали те, з яких частин повинне складатися наше інтерактивне заняття.

 

Другий тиждень?

Якщо коротко, то другий тиждень проходив вдома, але, незважаючи на це, відпочивати було ніколи. Потрібно було зробити дуже багато завдань, а також пройти 3 курси і отримати сертифікати за їх проходження. Мені дуже сподобалося таке завдання, як правовий висновок. Що це таке? Це така собі задачка із права, яку потрібно вирішити, спираючись на законодавство. То було надзвичайно цікаво і інформативно.

 

Але, як то кажуть: " Краще один раз побачити, аніж сто разів почути", тому буду лише рада побачити Вас у стінах ОА.

 

Любі читачі, надіюсь, що знову ми з Вами зустрінемося дуже скоро у моєму новому блозі, а він буде не менш інформативний, тому що стосуватиметься важливої теми.

До новин зустрічей, Ваша Наталка?