ПЕРШИЙ РАЗ У ДРУГИЙ СЕМЕСТР?

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ПЕРШИЙ РАЗ У ДРУГИЙ СЕМЕСТР?

Всім привітики?

 

Як ся маєте? Грієтеся? П'єте чайок із улюбленим печивом?? Кутаєтеся в теплу ковдру? І правильно! Тому що зими такої давно не було... Та і снігу я давно такого не бачила. Але можна подивитися на це все з іншого боку... Сніжок, то є любов?❄️

Але сьогодні не про це. Я хочу розповісти про навчання, бо ж чому ми тут зібралися?!

Любі читачі, надіюсь, що Вам цікаво прочитати як пройшов мій перший тиждень у другому семестрі... Отже, все сталося так, як гадалося. Ще у школі мені було важко повертатися до навчання після двох тижнів зимових канікул. Тому я навіть не надіялася на те, що повернуся до навчання «живчиком» після місяця канікул?. Минулий тиждень пройшов не просто, а мене можна назвати тою, яка вижила?. Надзвичайно важко прокидатися вранці і слухати лекції, оскільки інформація не сприймається взагалі?. Після першої лекції хотілося лягти поспати, але такого я, звісно ж, не зробила. Якщо коротко, то в п'ятницю вже все було так, як потрібно?

Щодо навчання в мене також є багато новин. У другому семестрі з'явиться багато нових дисциплін. Наприклад, «Міжнародний захист прав людини», «Кримінальне право», «Професійна етика». Все таке новеньке, все таке цікаве. Хочеться якнайшвидше послухати лекції з цих дисциплін. Поки що їх не було, але їх із нетерпінням чекає весь 1 курс правників!

Це ще не всі новини про навчання!) Інтрига, чи не так?

Хочу розповісти про вибіркові дисципліни... Так, так, ми можемо самі собі обирати дисципліни на 2 курс. Якщо коротко, то ми повинні обрати 2 дисципліни із 6 від Навчально-наукового Інституту права ім. І. Малиновського. Один предмет буде у першому семестрі 2 курсу, інший у другому. Мені здається, що це дуже круто, коли ти можеш сам обрати що вчити, а не тобі нав'язують ті предмети, які тобі не подобаються.

Здавалося б, що пройшов лише перший тиждень навчання, а вже стільки новин. В ОА не може бути по-іншому! Я дуже рада, що маю можливість розповідати Вам, любі читачі, ці всі новини. Я маю з ким поділитися всім-всім! Це безмежно круто!

 

До нових зустрічей! Ваша Наталка?