П Р О К А З К У?️❄️☃️

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » П Р О К А З К У?️❄️☃️

Всім привітики?

 

Любі читачі, хочу привітати Вас із приходом казкової, незвичайної, незрівнянної, прекрасної пори року – зими❄️ Якщо чесно, то я безмежно люблю зиму. Але не просто так. На це є декілька причин.

По-перше, зимою найдовші канікули протягом навчального року. Літо не враховується, я про весну і осінь. У студентів взагалі немає осінніх і весняних канікул, але зимою є майже місяць для відпочинку і відновлення сил. Звісно, я жартую і це не найголовніша причина моєї любові до зими ? Але це теж грає певну роль)

По-друге, і найголовніше, це зимові свята ? Новий рік, Різдво, Старий Новий рік, Водохреща – це безмежна любов❤️ Ці свята асоціюються у мене із теплими спогадами, сімейним затишком і незабутніми вечорами у колі сім'ї✨ Колядки і щедрівки – це магія із перших слів і ноток?

Також я люблю сніг ?️❄️ Не знаю чи ще ми дочекаємося снігу по пояс, але від цього я не перестану його любити? Той прекрасний хрускіт під ногами. Сніжки і сніговик – любовна любов❤️☃️

Люблю холодні і морозні зимові вечори, коли тільки чого й хочеться, то сидіти вдома, пити улюблений чай (або просто чорний, або зелений, або фруктовий) і їсти ароматне шоколадне печиво або улюблений зефір❣️☕️

Бажаю Вам, щоб Ваша зима була прекрасною не дивлячись ні на що? Щоб кожен день був, наче казка, а Ви – головні герої в ній❄️?

 

Ваша Наталка?