НОВИНА ДНЯ!

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » НОВИНА ДНЯ!

Усім привітики!❣️

УВАГА! УВАГА! УВАГА!

Острог із понеділка, 19 жовтня, в червоній карантинній зоні.⛔️ Чесно кажучи, я шокована і водночас розчарована.?

Я ВЖЕ ЗАРАЗ СУМУЮ ЗА ТОБОЮ, АКАДЕМІЄ!

Тільки-но зловивши ритм навчання в академії, я отримала нове випробування на мої плечі маленького першокурсничка.

Для кожного з нас велике щастя поїхати додому на вихідні. Але якби ви тільки знали наскільки мені було боляче і сумно пакувати валізи, розуміючи, що коли я повернусь назад – невідомо.

Коли в стрічці новин я побачила нове зонування території України, то навіть не здогадувалася, що, перечитуючи список районів і міст, віднесених до червоної карантинної зони, я зустріну там місто Острог. Спочатку я надіялася всім серцем і душею, що це фейкова новина. Усвідомлення того, що це правда прийшло тільки на наступний день, сьогодні, але й зараз хочеться зупинити весь світ, зробити все так, як було раніше та пошкодувати кожного студента і школяра, які навчаються дистанційно.

Я вже маю досвід дистанційного навчання в школі. Чесно кажучи, це дуже важко і нудно, це забирає набагато більше часу, ніж офлайн навчання, і викликає небажання вчитися. На мою думку, зараз буде ще важче, але потрібно знайти в собі сили, щоб пройти це випробування.??

Бажаю всім студентам і викладачам міцного терпіння. Нехай Острог якнайшвидше покине червону карантинну зону, і в Україні та світі статистика захворюваності на COVID почне різко зменшуватися.??

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .

Надіюсь, що все буде добре!

Люблю, цілую, обіймаю, Ваша Наталка❤️