Н А В Ч А Н Н Я

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Н А В Ч А Н Н Я

Всім привітики?

Ось так швидко завершився перший семестр! Ще й зараз я не можу в це повірити, тому що час пролетів дуже-дуже швидко✨ Тільки вчитайтеся в ці слова: "Закінчився перший семестр мого першого курсу!" На мою думку, звучить дивовижно і казково?

Не дивлячись на це, в своєму дописі я хочу розповісти не про це. Ще раніше я писала про заняття з англійської мови, зокрема, про модуль. Напевно, для тих, хто ніколи з цим не стикався, це звучить трохи страшно, але тепер я хочу розповісти про дещо дійсно цікаве і приємне для кожного.

Мій викладач англійської мови, Омельчук Віта Костянтинівна, якщо Ви читаєте блог, то Вам привіт??‍♀️, це людина надзвичайно творча, тому і домашнє завдання завжди було відповідне. І без жодного перебільшення я хочу сказати, що мені завжди подобалося д/з. А знаєте чому? Бо домашнє завдання було різне і цікаве, а не одноманітне.

Любі читачі, сьогодні я хочу розповісти Вам про Speaking, який складався із двох частин. Одна із них - відео. За 11 років навчання у школі в мене ще ніколи не було таких домашніх завдань? Було страшно, але результат того вартував, тому пропоную Вам переглянути це відео. Тицяйте на посилання... І не забудьте про попкорн?!

https://drive.google.com/file/d/1WqNYSwX5Cq5QWbfbv7IF2jsQgqZzqvAG/view?usp=sharing

Не буду спойлерити (розказувати наперед про що саме відео), тому приємного перегляду!? Хочу попередити, що оскільки відео знаходиться на моєму диску на корпоративній пошті ОА, то потрібно ще отримати дозвіл для перегляду. Можете не хвилюватися про це!

Хтось, можливо, подумає, що мій допис присвячений викладачу... Але насправді це не так. Я лише хочу показати Вам, любі читачі, що навчання в ОА не лише переповнене тонами інформації (як про це говорять хейтери). Навчання в ОА - це купа цікавих, творчих і креативних завдань, які допомагають ефективніше навчатися, а кожен із викладачів лише цьому сприяє!

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .

Ваша Наталка?