Мій перший раз!

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Мій перший раз!

Усім привітики?

 

Надіюсь, я Вас заінтригувала, але все не настільки страшно, як здається?

 

Сьогодні я вирішила Вам розповісти про свій... Тадаммм!!! ... ПЕРШИЙ МОДУЛЬ ? А я ж казала, що все не настільки страшно)

 

Для тих хто не знає або вперше чує про це, то модуль – це звичайна контрольна. Ми вивчили тему – написали модуль. Все логічно і закономірно. Напевно, Вам цікаво із чого був той модуль... Це був модуль із англійської мови. З цього моменту варто було б почати боятися?, але не в нашому випадку.

 

Я страшенно боялася, хвилювалася, вночі не спала, тому що відчуття невідомості, на мою думку, це найгірше із відчуттів: ти чекаєш щось, але не знаєш що саме. І так, повернемося назад до мого модуля. Якщо коротко, то, любі читачі, лайфхак Вам на майбутнє – не повторюйте мої помилки і не хвилюйтеся просто так, тому що в тому нічого страшного немає! Ми просто прийшли, просто написали і всееее. Немає ніяких страшних завдань, весь wordlist i grammar ми вивчили протягом теми. Якщо чесно і по секрету, то мені навіть сподобалось)

 

Так от, любі читачі, не потрібно боятися модулів, тому що вони, насправді, справедливі, а не страшні. Справедливі тоді, коли ти вивчив, написав, а потім отримав відповідну оцінку. А страшні тоді, коли ти нічого не вчив, а хотілося б найвищий бал. На майбутнє: не будьте лінивцями і не залишайте все на один день, а будьте мудрими совами і вивчайте все поступово і із розумінням того, що Ви вчите!

 

Успіхів у навчанні, любі читачі?

До нових зустрічей✨

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .

Ваша Наталка?