ЛОВІТЬ МОМЕНТ, БО ВІН ЛИШ ТІЛЬКИ ВАШ❣️

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » ЛОВІТЬ МОМЕНТ, БО ВІН ЛИШ ТІЛЬКИ ВАШ❣️

Усім привітики!❣️

Минув перший тиждень мого дистанційного навчання, а таке враження, ніби пройшла вже ціла вічність.? Я безмежно стомилася, морально виснажилася і радію тому, що «дожила» до вихідних та можу порадувати Вас, написавши свіженький блог.?

О, я із ностальгією згадую той час (ніби це було так давно?), коли я кожен день бігала в академію (саме бігала?, а не ходила; пунктуальність – моя Ахіллесова п'ята), спілкувалася із одногрупниками (на думку викладачів, наша група дуже дружна; П-13, ти – любов❤️), бачила щось нове у місті (нехай хтось і скаже, що в Острозі немає нічого особливого, «нема де потусуватися», – як серед студентів говорять, але, я впевнена, що це просто слова; насправді, у будь-якому незнайомому місті знайдеться щось цікавеньке для будь-кого), вдосконалювала кулінарні навички (це любимий момент у всій моїй історії Наталки-студентки?, адже я ніколи не думала, що, по-перше, я вмію готувати?, а, по-друге, що кулінарія – це щось таке класне, а сам процес приготування, ніби якийсь ритуал?), і, звісно, ж навчалася (писала конспектики, вчила закони Хаммурапі, визначала різницю між мораллю і моральністю, як наприклад).

Але сьогодні я не хочу говорити про навчання. Протягом цього тижня мені воно тільки й сниться. Хочеться подумати про щось хороше, бо в цю п'ятницю, після закінчення останньої лекції, я вважала, що навчання – це зло.? Насправді ж це не так, потрібно просто відпочити. Саме тому я хочу розповісти Вам про одну із головних, на мою думку, цінностей у житті.

Наше життя складається із безмежно великої кількості подій. Інколи приходить такий час ностальгії (як у мене сьогодні ??), коли ми згадуємо певні ситуації із свого життя. Я стовідсоткового переконана, що згадувати хороші події набагато приємніше, ніж будь-які погані, але сьогодні ми не про це, а ми про прекрасне.

Моменти – це і є одна із головних цінностей у житті, і, звісно, краще, коли їхня кількість позитивних переважає над негативними. До чого я веду?! Любі друзі, зупиніться хоч раз у ритмі шаленого життя, огляньтеся навколо, зверніть увагу на те, на що раніше ніколи не звертали, подумайте в чому полягає сенс Вашого життя і чи йдете Ви в правильному напрямку, чи все складається так, як Ви того бажаєте. Живіть так, щоб, коли прийде час ностальгії (як сьогодні у мене) Вам було що згадати і ні про що не пошкодувати!

Все у Ваших руках!?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Люблю, цілую, обіймаю, Ваша Наталка?