Хто я?

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Хто я?

Усім привітики?

З Вами знову Ваша Наталка. Прийміть мої величезні вибачення через те, що я зникла. Навчання ж таки, самі розумієте. Я обіцяю, що більше це не повториться ❣️

Сьогодні з'явився величезний привід для написання блогу. Спитаєте який? Напевно... Ні! Навіть точно Ви чули про те, що сьогодні День Студента✨ Тому, якщо Ви ще не встигли привітати своїх друзів, подруг, колег і коліжанок, то раджу поспішати, тому що залишилися лічені години до закінчення найочікуванішого студентами дня року...

Напевно, Ви знаєте про те, що зараз ми знову на дистанційному (саме так, знову, але це вже зовсім інша історія), а от якби ми були в Острозі, то це був би ого-го День Студента? На жаль, доля вирішила інакше, тому всім студентам ОА і всієї України святкувати своєї свято доводиться із дотриманням соціальної дистанції і карантинного режиму... Отакі от справи, дорогі читати?

Старшокурсники говорили нам, що треба провести цей особливий день так, щоб запам'ятати його на все життя. Звертаюсь до тих, хто так говорив, цей день ми точно запам'ятаємо на все життя?

Якщо чесно, то є ще один привід звернутися сьогодні до Вас, мої читачі. Вже пройшло два місяці мого навчання в ОА. І скажу Вам чесно, що протягом цього часу я отримала набагато більше знань, ніж за все своє життя. Не стане секретом те, що навчатися потрібно багато і систематично, щоб потім, в один прекрасний момент (на іспитах) не було дуже-дуже складно. Такий от Вам лайфхак? Я не дарма сьогодні пишу і звертаюсь до Вас, адже День Студента допоможе зрозуміти чи на правильному Ви шляху, зробити правильний вибір. Я вже давно зробила свій. І тепер розумію, що він правильний. Я обрала ОА. Саме тому я можу гордо носити звання студента і студента-правника. Я можу не лише вітати свої друзів, подруг, колег і коліжанок, але й приймати вітання. Це надзвичайно зворушливо?? Надіюсь, що в кожного із Вас настане такий день?

На завершення хочу привітати всіх-всіх студентів із їхнім «професійним святом». Бажаю хороших оцінок і легких іспитів?

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .

До нових зустрічей, Ваша Наталка?