FREE TIME

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » FREE TIME

Всім привітики?

Настав зірковий час мандаринок?, улюбленого печива і цукерок??, новорічних фільмів та прекрасної музики???. А отримала ця пора назву "канікули"! Ах, прекрасний час для того, щоб багато чого обдумати, відпочити та побачитися із рідними.

Сьогодні, любі читачі, я звертаюсь до Вас не просто так. Оскільки протягом зимових канікул відведено багато часу для відпочинку, то, я вважаю, що ні одна хвилинка не може бути проведеною дарма. Крім відвідування рідних потрібно виділити час для перегляду хороших фільмів, які є повчальними або ж просто піднімуть настрій.

Саме тому я підготувала список фільмів і мультфільмів, які варто подивитися кожному!

1. Чарлі і шоколадна фабрика✨

Захоплююча історія яка змушує кожного повірити в диво.

 

2. Сам удома (всі частини)?

Напевно, не знайдеться хоч одна людина, яка не чула про цей фільм. Прекрасна різдвяна історія, яка розповідає про те, що інколи наші найпотаємніші бажання можуть стати реальністю, але не завжди це є добре. Фільм, на якому виросло не одне покоління. Його можна дивитися десятки разів, але він все одно залишатиметься цікавим, оскільки створює після перегляду неймовірну святкову атмосферу і відповідний настрій.

 

3. Диво на 34-й вулиці (1994)?

Ще одна історія, яка доводить, що диво насправді існує, але в нього потрібно вірити.

 

4. Різдвяна історія?

Цей мультфільм дає нам шанс повірити в те, що навіть глибоко розчарована у цьому світі людина, яка давно не відчувала нічого доброго, може знову почати радіти життю і полюбити чарівне свято Різдво.

 

5. Гаррі Поттер (всі частини)?

Насправді ж у серії фільмів про Гаррі Поттера, відомого хлопчика, який зміг протистояти найвидатнішому чарівнику всі часів, Лорду Волдеморту, майже не згадується Різдво і Новий рік. Не розумію чому, але кожен із фільмів про Гаррі Поттера навіює прекрасний новорічний настрій. Знаю, що є багато людей, які чули про ці фільми, але не дивилися їх. А дарма! Тому раджу всім, хто не переглядав - переглянути, а хто вже бачив його раніше - перегляньте цей шедевр ще раз.

 

Я розповіла про одні із найкращих новорічних фільмів, які я вже мала, на щастя, можливість переглянути. Також я склала список тих фільмів, які я не дивилася, але планую переглянути.

1. Щоденник Бріджит Джонс.

2. Дівчата.

3. Іронія долі, або З легким паром!

4. Пригоди S Миколая (2018).

5. Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений.

 

Надіюсь, що цей список стане Вам у пригоді!

.   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .   .

Ваша Наталка?