Блог-прощавання

Наталія Матушевська


Base Install » Абітурієнт НаУОА » Блог-прощавання

Всім привітики!

 

Безмежно рада тому, що тепер я студентка 2 курсу Інституту права ім. І. Малиновського. Скільки ж зусиль докладено, щоб отримати це звання, скільки сил потрачено і яка ж велика радість усвідомлювати силу бажань. Ще на початку другого семестру ця ціль здавалася недосяжною, а тепер і не віриться, що все так швидко пройшло: і практичні, і модулі, і іспити. Вже зовсім скоро, любі абітурієнти, Ви зможете відчути все це на собі. 

Вже з 1 липня можна реєструвати електронні кабінети вступників. Можливо, Вам здається, що це все важко і незрозуміло, але ж ні, насправді це все просто і легко. Варто лише зробити правильний вибір і розумно оцінювати свої можливості, щоб потім не пошкодувати про обрані спеціальність та ВНЗ. Також не потрібно керуватися бажаннями батьків, але можна врахувати їхню думку при виборі, тому що не вони будуть навчатися, а Ви; не вони будуть працювати, а Ви; не вони прокладають Вашу життєву дорогу, а лише Ви самі.

Сьогодні мій блог буде коротким, щоб таким ж самим недовгим було очікування зустрічі із моїми читачами, які вже будуть у ролі спудеїв ОА. Любі читачі-вступники, хочу Вам побажати безмежного терпіння, шаленого успіху і досягнення Ваший цілей. Мрії здійснюються – головне вірити у це! А віру потрібно підкріпити зусиллями, які потім переростуть у здійснене бажання.

 

Я кажу Вам не прощавайте, а до зустрічі в стінах НаУОА...

Ваша Наталка)